Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

GALERIE FOTO: Pasionații de ATV-uri au adus un capital de imagine orașului Odobești


Cea de-a doua ediție a evenimentului Cuman’s Dirt Spirit of Odobesti 2017, organizat de Primăria Odobești împreună cu Centrul de Informare și Promovare Turistică din localitate, a fost un real succes „și a adus un capital de imagine important orașului nostru”, se arată pe pagina de socializare a administrației locale. La eveniment au participat aproximativ 80 de persoane din 12 județe. Printre participanți s-au aflat și primarul orașului Odobești și vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Cristian Dănuț.
Cuman’s Dirt Spirit of Odobesti 2017 s-a desfășurat pe un traseu care măsoară circa 100 de kilometri, respectiv Odobești, Vărsătura, Releul de pe Măgura Odobești, Răiuți, Jgheaburi, Piscu Reghiului, Budeni, Andreiașu de Jos, Titila, Tîrîtu, Petreanu, Beciu, Odobești. „Mulțumim sponsorului principal S.C. Edil-Dan Construct SRL, tuturor partenerilor (Consiliul Județean Vrancea, Jandarmeria Vrancea, Salvamont Romania, Pensiunea Sara, Marexvall, Scorpion, Coca-Cola, Aurora, Caspro, Primăria Andreiașu, participanților și mass-media (Antena1, Antena 3, Romania TV, B1TV,  PrimaTV,  TVR1, PRO TV, Digi24, Monitorul de Vrancea). Vă așteptăm să fiți alături de noi și la următoarele ediții!”, se arată în mesajul organizatorilor.
Traseul ales a fost unul de dificultate mediu-greu, iar în punctele cheie au existat reprezentanți ai organizatorilor care au oferit ghidaj asupra direcției sau a specificului probelor din fiecare zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?