Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Handbal: Focșănenii, la al doilea turneu de pregătire! De astăzi și până duminică, înclusiv, CSM Focșani 2007 va juca la Odorhei!


Handbaliștii focșăneni lucrează la intensitate maximă pentru pregătirea viitoarei ediții de campionat al Ligii Naționale, a treia din existența echipei!
După turneul de la Suceava, unde au câștigat partidele cu Politehnica Iași și Știința Municipal Bacău, elevii profesorilor Viorel Ciubotaru și Bogdan Voica au avut patru zile cu antrenamente dense în Sala Polivalentă, unde au exersat scheme și module de joc pentru atac și apărare.
Pentru astăzi dimineața aveau programată plecarea la Odorhei, unde va fi unul dintre cele mai puternice turnee de pregătire din România în intersezon! Vor juca fiecare cu fiecare Handbal Club Odorhei, AHC Dobrogea Sud Constanța, Steaua București și CSM Focșani 2007. Invitarea la un astfel de turneu este și consecința calității handbalului practicat de echipa Focșaniului, care a reușit să se facă apreciată și respectată în cele două sezoane petrecute în Ligă!     
La Odorhei, CSM Focșani 2007 va întâlni astăzi, 11 august, de la ora 18.00, pe Steaua București, sâmbătă, 12 august, de la ora 18.00, pe HC Odorhei, iar duminică, 13 august, de la ora 10.30, pe AHC Dobrogea Sud Constanța.
Antrenorii Viorel Ciubotaru și Bogdan Voica au la dispoziție pentru acest turneu toți jucătorii, care se vor afla față în față cu adversari ce vizează, pentru viitorul campionat, poziționarea în partea de sus a clasamentului Ligii Naționale. Va fi încă un prilej foarte bun pentru cei doi antrenori să-și verifice în condiții de dificultate foarte mare partitura de joc stabilită pentru echipă! Ca și capacitatea jucătorilor de a o interpreta la cel mai bun nivel!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?