Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Minifotbal, Cupa României – Arena s-a oprit în sferturile de finală!


În turneul final al Cupei României la minifotbal, care a avut loc la Bistrița, de vineri, 10 iunie, până duminică, 12 iunie, Liga AutoVip Vrancea a fost reprezentată de Arena Focșani, Green Garden Odobești și ACS Mausoleul Mărășești. Toate cele trei formații vrâncene au reușit performanța de a depăși faza grupelor și au jucat în șaisprezecimi.
În grupa E, Arena a câștigat cu 5-0, jocul cu Bistrițenii, cu 3-0, partida cu Ac Lucino și cu 4-1 pe cea cu Grawe Deva și a întrat de pe primul loc în etapa superioară a competiției.
 În grupa J, ACS Mausoleul Mărășești a câștigat cu 6-4 meciul cu Frăția, a terminat la egalitate întâlnirea cu Herta Alse, a bătut cu 3-0 pe Internaționale și s-a clasat pe locul al doilea.
În grupa P, Green Garden Odobești a învins cu 6-3 pe Sporting Vatra Dornei și cu 3-1 pe Sofety Group. În ultimul joc din grupă, odobeștenii au fost întrecuți cu 1-0 de Roxana și s-au clasat pe locul al doilea.
În șaisprezecimi, Arena a eliminate cu 3-0 pe Rapid Piatra Neamț, apoi, în optimi, a câștigat cu 3-1 cu Olimpia Pogoanele Buzău și a mers în sferturile de finală, unde a încheiat timpul regulamentar la egalitate cu formația gazdă, River Plate. Bistrițenii au fost mai preciși la loviturile de departajare și s-au impus cu 7-6, calificându-se în semifinale!
ACS Mausoleul Mărășești a ratat intrarea în optimi după ce a pierdut, sâmbătă după amiază, cu 1-3 meciul din 16-zecimi cu RMC 24 Alba Iulia. Nici Green Garden nu a depășit această fază a Cupei României, fiind eliminată de Coriolan Bacău, cu 2-0.          
Prestația vrâncenilor la turneul final al Cupei României a fost mai mult decât meritorie și relevă nivelul foarte bun al competițiilor județene de minifotbal!  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?