Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Șoferul care a accidentat mortal o femeie, la Andreiașu, arestat preventiv; el a condus băut


Autorul accidentului de joi seara, de la Andreiașu, a fost arestat preventiv. „(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului C(…) MARIAN, pentru săvârșirea infractiunilor de ucidere din culpă (…) vătămare corporală din culpă (…) și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe (…) pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 04.08.2017 până la data de 02.09.2017, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 4.08.2017, ora 16.40”, este decizia judecătorilor.
Reamintim că joi seara, în jurul orei 17:45, un tânăr de 25 de ani a accidentat mortal o femeie de 75 de ani, iar pe o alta, de 74 de ani, a accidentat-o grav. În urma testării alcooltest, s-a stabilit că șoferul era băut. „La data de 3 august a.c., ora 17.45, un bărbat, de 25 de ani, din comuna Andreiașu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2M, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum în curbă, a pierdut controlul volanului și a acroșat două persoane de sex feminin, care se angajaseră în traversarea străzii. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0.94 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma producerii evenimentului rutier a rezultat decesul unei femei, de 75 de ani, și vătămarea corporală gravă a unei femei, de 74 ani, ambele din comuna Andreiașu de Jos. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
     Femeia de 74 de ani a fost internată la Spitalul Județean, Secția Ortopedie. „B.M., femeie în vârstă de 74 de ani, din Andreiașu de Jos, politraumatism prin accident rutier, fractură peroneu drept, entorsă gleznă, contuzie de coloană lombară. Pacienta se internează la ortopedie”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?