Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Handbal juniori – Elevii profesorului Tucan au o săptămână de pregătire!


Handbaliștii pregătiți de profesorul Lucian Tucan la Liceul cu Program Sportiv au avut un ultim an de juniorat 3 foarte bun! S-au calificat în turneul semifinal 1 al Campionatului Național și au câștigat titlul de campioni ai României la gimnaziu! Au fost o creștere spectaculoasă a evoluției echipei față de anul anterior, o evidentă maturizare în joc. A fost creat și un orizont de așteptare care obligă echipa și pe antrenorul său la un viitor sezon la fel de bun.
Pentru a asigura un nivel de pregătire bun al elevilor săi, antrenorul Lucian Tucan i-a chemat la pregătire încă de la 17 iulie, când mai sunt, practic, două luni de vacanță. Vreme în care handbaliștii – acum, juniori 2 ai LPS Focșani – o petrec în antrenamente. Au făcut doar ședințe de pregătire fizică pe terenurile din baza LPS. Așa cum se poate observa și din imaginile alăturate, orice loc este bun pentru fortificarea fizică, dar și pentru destinderea atmosferei, încinse de arșița – totuși suportabilă, de la ora antrenamentului.
De duminică, 23 iulie, profesorul Lucian Tucan își va duce elevii în cantonamentul montan de la Vatra Dornei, după care, până al începutul viitoarei ediții de campionat, vor fi mai multe jocuri de pregătire. Antrenorul campioanei din 2017 a gimnaziilor la handbal mi-a spus că este în pregătire „Cupa orașelor”, organizată de LPS Focșani, LPS Vaslui, CSU Suceava și LPS Bistrița, fiecare club urmând să fie, pe rând, organizator al competiției.
În lotul echipei a revenit Emil Pușcașu, reintrat în categoria de vârstă a juniorilor 2 după ce a stat un an fără să aibă drept de joc. Au plecat, însă, în Spania, frații Duțulescu, ambii extreme, cel de mână stângă, Eduard, fiind un talent peste ceea ce era la vârsta lui cel ce a fost ca jucător foarte valorosul Gabriel Maftei! Profesorul Lucian Tucan mi-a spus că Edi Duțulescu are calități cu care poate ajunge în naționalele României și că încearcă tot ce depinde de el pentru a-i readuce la Focșani pe cei doi gemeni al căror talent s-ar putea risipi altfel!              

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?