Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO : Atletism – O nouă generație care a început să confirme!


Finala Campionatului Național al juniorilor 3 care a avut loc la București în zilele de 15 și 16 iulie, s-a încheiat cu o performanță foarte bună a atleților de la Focșani și Adjud. Sportivii provin de la cluburi diferite, dar până la detaliere voi constata, odată cu profesorul Marius Batog, că în Vrancea crește o nouă generație de atleți care își confirmă valoarea de la un concurs la altul confirmând în același timp calitatea muncii profesorilor și antrenorilor de la cluburi.
Așadar, la Campionatul Naținal al junorilor 3, au câștigat trei titluri de campioni ai României, Corina Ilinoiu, de la LPS Focșani, individual, la 400 metri și cu ștafetele LPS, câte două titluri, Larisa Georgia Zglimbea, de la Școala nr. 3 Adjud-CA Roman – la suliță și greutate și ștafetele de 4×100 metri și 1000 metri – ștafeta balcanică, echipa de la LPS Focșani și CS Unirea Focșani alcătuite din Ana-Maria Banciu, Andreea Tănase, Karina Anamaria Toader, Corina Ilinoiu, Alexia Cotoi, Alexandra-Ioana Banciu și un titlu de campion național – Flavius Cătălin Stoica, de la Școala nr. 3 Adjud. Alisia Paruba de la CS Atletic Adjud a secondat-o pe Georgia Zglimbea și a câștigat argintul la suliță!
Rezultate:
Școala nr. 3 Adjud: Suliță băieți – Flavius Cătălin Stoica, antrenor profesorul Ioan Ciortan – campion al României; suliță fete și aruncarea greutății – Larisa Georgia Zglimbea, Școala nr. 3 Adjud – CA Roman, antrenor, Ioan Ciortan, campioană a României.
Dubla campioană națională Larisa Georgia Zglimbea mi-a spus ieri că performanța de la Campionatul Național înseamnă un nou punct important în cariera ei, pe care o dorește să fie strălucitoare. „Nu numai titlul, ci mai ales performanța cu care am reușit să câștig mă motivează să urc! Atât 44-45 metri la suliță, dar și diferența de rezultat de la o săptămână la alta reprezintă un progres pe care doresc să-l confirm la Festivalul Olimpic al Tineretului la care voi participa în perioada 23-29 iulie. Aștept și cred că voi trece de 46 de metri. Iar la greutate, depășirea pragului de 14 metri este un succes pentru mine. Mulțumesc din suflet domnului profesor Nelu Ciortan pentru tot, clubului CA Roman și Primăriei Adjud!” mi-a mai spus Larisa Georgia Zglimbea.
O altă sportivă de la Adjud, Alisia Paruba, pregătită de profesorul George Catrinescu la CS Atletic a urcat pe podiumul de premiere la suliță, pe locul al doilea, cu record personal, la primul ei an de junioară 3. 
LPS Focșani: 400 metri fete – Corina Ilinoiu, campioană a României; ștafeta 4×100 metri și ștafeta de 1000 metri – ștafeta balcanică alcătuite din Ana-Maria Banciu, Andreea Tănase, Karina Anamaria Toader, Corina Ilinoiu, Alexandra- Ioana Banciu, Alexia Cotoi – campioane ale României; greutate – Andreea Rotaru, locul al patrulea; ștafeta 4×100 metri băieți alcătuită din Denis Melincenco, Tudor Octavian Serafimovici, Paul Adrian Bouroș și George Tănase – locul al patrulea și oocul al șaselea la 1+2+3+4; 400 metri garduri -Paul Bouroș, locul al cincilea.
La 2000 metri obstacole, Ana Maria Olaru, de la CS Unirea s-a clasat pe locul al optulea.      
Sportivii și sportivele de la Focșani sunt pregătiți de profesorii antrenori Marius Batog, Gabriel Alexandrescu, Radu Brăguță, Gheorghe Alexandrescu, Fănel Iliescu. În numele acestora, profesorul Marius Batog a dorit să mulțumescă pentru susținerea atletismului CSM Focșani 2007, director, Viorel Ciubotaru, CSS Focșani, director,  Dumitru Sandu Zisu, LPS Focșani, director, Petruț Mihai, CS Unirea Focșani, director, Petrea Vîlcu și DJST Vrancea, director, Daniel Gongu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?