Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

INFOPOL


Evenimente rutiere
   
    La data de 1 iulie a.c, ora 08.25, polițiștii din Odobești au depistat un bărbat, de 27 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 1 iulie a.c, ora 08.00, polițiștii din Odobești au depistat un bărbat de 58 ani, din municipiul Focșani, care a condus pe o stradă din localitate un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 2 iulie a.c, ora 09.40, polițiștii din Odobești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 31 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 D, pe raza comunei Bolotești, într-o curbă ușoară la dreapta a derapat, a părăsit partea carosabilă și a acroșat ușor o femeie, de 27 ani, din comuna Bolotești, care se afla pe marginea drumului. În cauză a fost fost întocmit dosar penal.

    La data de 2 iulie a.c, ora 14.40, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 58 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 D Bolotești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod, rănindu-se ușor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
   
    La data de 2 iulie a.c, ora 17.10, polițiștii au depistat pe DN2 L Soveja un bărbat, de 51 ani, din localitate, care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influenta băuturilor alcoolice, având o concentrație de 1.16 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără a poseda permis de conducere. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale și ulterior a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat doua mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 2 iulie a.c, ora 22.38, polițiștii din comuna Vulturu au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu un copac, în afara părții carosabile a DN 23. Polițiștii au identificat conducătorul auto, un bărbat, de 45 ani, din localitate, care a fost testat etilotest, rezultând o concentrație de 1.11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală din municipiul Focșani, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?