Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Cameron Douglas, nepotul lui Kirk Douglas, a obținut autorizație judiciară pentru a-și vizita bunicul


Cameron Douglas, fiul actorului Michael Douglas și nepotul legendarului Kirk Douglas, a obținut autorizație judiciară de a călători la Los Angeles (California) pentru a-și vizita bunicul, potrivit presei locale citate vineri de EFE. Cameron Douglas, 38 de ani, este eliberat condiționat și nu are voie să părăsească statul New York, însă un judecător din Manhattan i-a acordat miercuri un permis special pentru a putea călători în California, notează ziarul New York Post.
Nepotul legendarului actor hollywoodian, care a stat șapte ani la închisoare după ce a fost condamnat într-un caz de trafic de droguri, intenționează să plece săptămâna viitoare la Los Angeles pentru a-și vizita bunicul care tocmai a împlinit 100 de ani. Fiul lui Michael Douglas a încălcat în aprilie condițiile eliberării sale consumând marihuana, iar un judecător i-a interzis atunci să părăsească statul și l-a obligat să urmeze o nouă terapie, amintește New York Post.
Cameron Douglas a fost condamnat inițial la 5 ani de închisoare, dar sentința i-a fost prelungită cu alți patru ani și jumătate după ce a mărturisit că a introdus droguri de contrabandă la închisoare, motiv pentru care a fost mutat în regim de izolare. Fiul lui Michael Douglas a fost arestat în 2009 într-un hotel din New York cu 500 grame de ‘cristal’, cea mai pură formă de metamfetamină, pe care plănuia să o distribuie. Până la momentul arestării, el vânduse deja droguri în valoare de 15.000 de dolari.
Cameron este fiul din prima căsătorie a lui Michael Douglas cu Diandra Luker, de care actorul a divorțat în anul 2000 pentru a se căsători cu actrița engleză Catherine Zeta-Jones, cu care mai are doi copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?