Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO şi GALERIE FOTO:Bărbat omorât de tir la Garoafa; a încercat să traverseze E85 prin loc nepermis


Un accident mortal s-a petrecut ieri dimineață, în jurul orei 10.00, pe raza localității Garoafa. Un bărbat, care a încercat să traverseze drumul național prin loc nepermis, a fost acroșat de un tir care circula pe sensul de mers Focșani-Bacău. „Șoferul a încercat să-l evite, dar n-a putut”, ne-a spus o martoră. În urma impactului a rezultat decesul pietonului.
Drumul european DN2 E85 a fost blocat pe direcția de mers către Bacău pe durata derulării cercetărilor de la fața locului. „La data de 19 iunie, în jurul orei 10:10, pe DN2 E85, în interiorul localității Garoafa, conducătorul unui autocamion a accidentat mortal un pieton, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis prin partea stângă. În urma producerii accidentului, a rezultat decesul pietonului”, a declarat comisar-șef Cătălin Stegărescu, șef Serviciul Poliției Rutiere Vrancea.

    Șoferul tirului susține că l-a văzut pe bărbat alergând, îndreptându-se spre partea din mijloc a autovehicului său, astfel încât a fost imposibil de evitat impactul. „L-am văzut aici, în spate, a intrat în mașină efectiv. Eu l-am văzut că alerga spre mijlocul mașinii, nu venea drept să traverseze”, ne-a spus conducătorul auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?