Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

ULTIMA ORĂ! VIDEO: Pompierii scot apa din curți la Vânători; a plouat torențial în tot județul, unele drumuri fiind inundate


Un echipaj cu un autocamion de intervenție, cu două motopompe, din cadrul Detașamentului de pompieri Focșani, intervine în comuna Vânători pentru evacuarea apei din două curți. Adâncimea apei este de 20 – 30 cm.

Plutonier adjutant Florin Olaru, purtător de cuvânt al ISU Vrancea
Potrivit hidrologilor, până la ora 00:00, vor fi importante scurgeri pe versanți, torenți, pâraie și viituri rapide pe râuri mici, cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri cu posibile depășiri ale Cotelor de atenție pe râurile mici din bazinul hidrografic al râului Trotuș din județele Neamț, Bacău, Harghita, Covasna și Vrancea.
Vrancea s-a aflat după-amiază sub Cod Galben, iar câteva localități chiar sub Cod portocaliu, de grindină, averse și intensificări ale vântului. Ploaia torențială care a inundat curți și chiar unele drumuri, i-a luat prin surprindere nu numai pe vrânceni, dar și pe meteorologi ale căror avertizări au fost de tip nowcasting.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?