Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Fotbal – Varianta victoriei, cea mai plauzibilă pentru focșăneni!


CSM Focșani 2007 va disputa, astăzi, cel mai important joc de la înființarea sa, în august 2016! La Bicaz, pe stadionul Cimentul, începând cu ora 18,00, va întâlni campioana județului Nemț, Teiul PoianaTeiului, echipă finanțată de firma Enadani Fruct SRL, în primul tur al barajului pentru promovarea în Liga a III-a. Antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma au la dispoziție întregul lot cu care au încheiat un campionat fără înfrângere: Lazăr,  Apenciucesei – Tîrcă, Parlac, Beșa, Mihai, Negrea, Ionuț Nistor, Salaoru, Ștefan Lupu, Dorinel Popa, Duca, Negoescu, Valentin Ion, Chivu, Manu, Pădineanu, Mitală, Remus Popa, Predoiu, Pasăre, Dan Negoiță.
Toți sunt jucători care, atunci când au intrat în formula de joc, au evoluat la nivelul lor cel mai bun, așa cum, cu sigurană o vor face și în meciurile dublei de baraj cu formația nemțeană. Au parcurs 22 de etape în care au înscris în medie șapte goluri pe meci și au primit un gol la două jocuri. CSM Focșani 2007 are o bună forță de atac, este o echipă ce construiește și ajunge relativ ușor în situații de finalizare, are echilibru între compartimente și o conducere tehnică al cărei profesionism a fost determinant în construirea unei grupări ce poate readuce Focșaniul în competițiile de nivel național! Acolo unde a fost ani în șir, uneori, cu rezultate remarcabile! Mai mult decât atât, are un proiect de dezvoltare al cărui prim pas este promovarea în Liga a III-a! Iar antrenorii și jucătorii focșăneni au demonstrat și valoare fotbalistică și determinarea de a fi mai mult decât o formație de județ! De altfel, cu excepția juniorilor ori a jucătorilor care abia au terminat junioratul, aproape toți ceilalți sunt fotbaliști cu un bogat trecut în ligile superioare, inclusiv, în Liga I! Pentru ei, astăzi, varianta victoriei este cea mai plauzibilă!
În echipa adversă joacă mulți fotbaliști care au trecut de asemenea prin ligi superioare, cu o experiență relativ bogată a meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, transferați la Teiul în vara trecută ori pe parcursul campionatului. Lotul nemțenilor este alcătuit din Coșa, Acuculeței, Alexandru, Bordianu, Cîmpanu, Corfu, Doboș, Furtună, Georgescu, Gorea, Costin Lupu, Matei, Negru, Ionuț Nuțu, Vlad Nuțu, Panainte, Ramon, Șerban, Severin, Ungureanu, Bracău, Andrei Nistor, Mihai Gherasim, Alexandru Gherasim. Antrenor, Lucian Cosma.   
CSM Focșani 2007 va fi susținută la Bicaz de galeria pentru care conducerea echipei a pus la dispoziție mijloace de transport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?