Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Coliziune între trei autovehicule, din cauza neatenției unuia dintre șoferi


Un bărbat din Adjud a provocat un accident rutier pe E85, în cursul zilei de miercuri, după ce a intrat în coliziune cu un autovehicul, pe care l-a proiectat într-o autoutilitară, ce circula regulamentar pe sensul opus de mers.
    „La data de 13 iunie a.c, ora 11.50, un bărbat de 64 ani, din municipiul Adjud, în timp ce conducea un autoturism pe DN2, din direcția Focșani-Adjud, nu a păstrat o distanță de siguranță față de alt autovehicul care executa virajul la stânga, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, autovehiculul care vira la stânga a fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară care circula regulamentar. Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului care nu a păstrat distanța de siguranță. Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele  fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal” se arată în buletinul de presă al spitalului județean.
Potrivit polițiștilor, radarele pot fi întâlnite pe DN2-E85 la Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud; și pe DN 23 la Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?