Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Dezbatere publică despre costurile iluminatului public din Focșani, dar și despre circulația mașinilor școală și a taxiurilor


Primăria Focșani organizează două dezbateri publice săptămâna viitoare, în data de 19 iunie. Cele două dezbateri publice vor fi organizate de la orele 15, respectiv 16, în Sala de Consiliu a Primăriei Focșani. Prima dezbatere publică are ca obiect proiectele de act normativ referitoare la aprobarea reglementării circulației autovehiculelor ce aparțin școlilor de șoferi pe raza municipiului Focșani, pe perioada instruirii practice în vederea obținerii permisului de conducere, cel referitor la modificarea Anexei nr. 1 la Hotărârea Consiliului local al municipiului Focșani 100/2011 privind aprobarea Regulamentului de organizare și executare a serviciilor de transport în regim de taxi și în regim de închiriere pe raza municipiul Focșani, și cel referitor la Normele privind condițiile de creștere și îngrijire a animalelor domestice și de companie în municipiul Focșani.
    De asemenea, de la ora 16, dezbaterea publică are ca obiect proiectul de act normativ pentru modificarea și completarea anexei la Hotărârea Consiliului local al municipiului Focșani 159 din 2017 privind aprobarea „Studiului de oportunitate privind delegarea de gestiune a serviciului de iluminat public din municipiul Focșani”. În cazul acestuia din urmă sunt aduse precizări asupra costurilor cu mentenanța iluminatului public, automatizarea punctului de aprindere și dispecerat, a iluminatului festiv. Astfel, valoarea totală a investiției pentru doi ani de zile este de 3,32 milioane lei, exclusiv TVA. Iluminatul festiv, cu instalațiile noi, este estimat la 1,2 milioane lei și 131 mii lei pentru instalațiile existente. Un milion de lei este mentenanța sistemului de iluminat public, 317 mii lei pentru automatizarea punctului de aprindere și dispecerat iar 579 mii lei pentru lucrări adiționale, precum avarii, stâlpi, probe funcționale.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?