Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO : La Crucea Roșie Vrancea, 1 iunie a venit mai devreme!


Peste 200 de copii au fost sărbătoriți, ieri, de voluntarii Filialei de Cruce Roșie Vrancea, care au mers în două comunități dezavantajate din județul Vrancea, pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului. La „Clubul Copiilor” din Homocea au fost organizate activități pentru 150 de copii. Acest proiect al Crucii Roșii Vrancea contribuie, din 2011, la integrarea în societate a copiilor și tinerilor aparținând minorității rrome, prin spijinirea beneficiarilor să dobândească abilitățile de viață necesare.
Totodată, câteva zeci de copii din comunitatea izolată Bahnele, comuna Vintileasca au fost vizitați și animați de o a doua echipă de voluntari ai Crucii Ro;ii Vrancea. În ambele locații, copiii au fost sărbătoriți prin joc și numeroase activități de relaxare și timp liber. Voluntarii au pus la cale pentru cei mici jocuri cu mingea, baschet, desene pe asfalt și alte jocuri interactive. „Am ales să facem ceea ce le place copiilor mai mult – să se joace. Pentru câteva ore, am fost și noi copii alături de ei, cuprinși de acelasi entuziasm si bucurie”, au declarat voluntarii Filialei vrâncene de Cruce Roșie.
Fiecare dintre cei peste 200 de copii au primit în dar un pachețel cu dulciuri, un produs de patiserie proaspăt de la „Cuptorul Bavarez” al Crucii Roșii Vrancea și câte o jucarie de pluș, pentru a-și reaminti cu drag că a fost ziua lor. Activitățile Filialei de Cruce Roșie Vrancea vor continua și astăzi, când 15 copii din localitatea Vidra, care provin din familii nevoiașe, vor veni într-o mică excursie în Focșani. Ei vor participa la activitățile dedicate Zilei Internaționale a Copilului organizate în Piața Unirii și vor fi însoțiți în permanență de voluntari ai Crucii Roșii. Copiii își vor încheia excursia la o pizza și un suc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?