Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și GALERIE FOTO : „Cele mai curate glasuri!”, concurs de interpretare vocală pentru preșcolari


Vineri, 26 mai 2017, la finalul activităților din săptămâna „Școala altfel”, s-a desfășurat la sala mare a Ateneului popular „Mr.Gh.Pastia” din Focșani a VII-a ediție a Concursului de interpretare vocală pentru preșcolari „Cele mai curate glasuri!”, organizat de Grădinița nr.17 Focșani, în colaborare cu Inspectoratul Åžcolar Județean Vrancea, Liceul de Artă „Gheorghe Tattarescu” Focșani și Ateneul Popular „Mr.Gh.Pastia” Focșani.
La secțiunea directă a concursului au participat formații corale, grupuri vocale și soliști din grădinițele Focșaniului și din județul Vrancea, iar la secțiunea indirectă (înregistrări video) formații din județele Cluj, Iași și Buzău.

Juriul, format din cadre didactice de specialitate, a acordat Trofeul concursului corului „La primavera” de la Grădinița nr.19, Focșani, formație înscrisă în Programul Național Cantus Mundi.
La finalul concursului, micii pianiști de la Liceul de Artă „Gheorghe Tattarescu” Focșani au susținut un recital de piese instrumentale.
Concursul s-a desfășurat în condiții foarte bune, într-o atmosferă de sărbătoare.
Echipa de organizatori mulțumește pe această cale conducerii Ateneului Popular „Mr.Gh.Pastia” din Focșani, care a asigurat sonorizarea și spațiile de organizare, mulțumește profesorilor îndrumători și părinților care s-au implicat în pregătirea copiilor pentru concurs și îi așteaptă și la următoarele ediții.

Organizatorii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?