Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO : Școala Postliceală Sanitară „Vasile Alecsandri” Focşani a finalizat „Săptămâna Altfel“


 După o săptămână în care au participat la activități interesante:
– prelegere – Medicina indiană – sau un alt tip de medicină;
– masă rotundă – „Ce alternativă în carieră pot avea la absolvirea școlii?”;
– atelier – „Sănătate pentru trup și suflet”/ Terapia prin culoare;
– campanie de informare pe tema educației pentru sănătate – proiectul „Învață să salvezi vieți” derulat în parteneriat cu 14 unități școlare din municipiul Focșani.
Elevii Åžcolii Postliceale Sanitare „Vasile Alecsandri” Focșani au încheiat „Săptămâna Altfel” cu o excursie de studiu în municipiul Iași. Cu această ocazie ei au finalizat proiectul ecologic – „Plantele și sănătatea noastră” – care a avut ca obiectiv încheierea unui parteneriat între școală și Grădina Botanică „Anastasie Fătu” Iași. Parteneriatul în cauză are scopul de a  permite îmbunătățirea accesului elevilor școlii la un învățământ de calitate, cu caracter practic și experimental. Li s-a oferit astfel, posibilitatea de a vedea diferite specii de plante, de a admira aranjamentul diferitelor tipuri de grădini și de a se bucura de flora din cadrul  serelor existente, care s-au remarcat prin unicitate.
De asemenea, elevii școlii s-au oprit la Antibiotice – Iași și Universitatea „Apollonia”. Însoțiți de consilierul educativ – prof. Codrescu Claudia, de profesorii școlii și de conducerea Fundației „Vasile Alecsandri” Iași: președinte farmacist Nadia Paraschiv și vicepreședinte ing. Corneliu Paraschiv, elevii au acumulat cunoștințe noi, specifice calificării lor profesionale: asistent medical generalist și asistent medical de farmacie.

Director, Prof. Natașa Marin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?