Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

După ‘The Young Pope’, urmează ‘The New Pope’, cu sau fără Jude Law ?


După succesul internațional al serialului de televiziune ‘The Young Pope’, cu Jude Law ca protagonist, regizorul italian italian Paolo Sorrentino va începe curând filmările la ‘The New Pope’, cu un nou papă ca personaj principal și un casting care încă nu a fost anunțat, relatează AFP. Nu se știe încă dacă actorul britanic Jude Law, alias papa Pius al XIII-lea, își va relua rolul în acest nou serial a cărui producție a fost anunțată de companiile audiovizuale HBO și Sky pentru 2018.
Singura certitudine este că serialul îl va avea din nou ca regizor pe laureatul cu Oscar Paolo Sorrentino și că se va desfășura „în lumea papalității moderne”, a relevat Sky pe site-ul său de internet. „Castingul pentru rolul noului papă și pentru rolurile secundare va fi lansat curând”, a precizat Sky.
Potrivit mass-media de specialitate, ‘The New Pope’ nu ar trebui să fie continuarea la ‘The Young Pope’, ci un nou proiect axat pe figura unui nou suveran pontif. „Jude Law nu va fi protagonist, dar ar putea apărea sub forma de flash back-uri”, a asigurat Corriere della Sera.

În cele zece episoade ale serialului, Jude Law a intrepretat rolul unui tânăr prelat italo-american care este ales papă spre surprinderea generală. Însă deși cardinalii au crezut că este vorba de un tânăr ușor de manipulat, Pius al XIII-lea se dovedește a fi un papă cu o personalitate complexă și machiavelică.
Prezentat în avanpremieră la Mostra din Veneția în 2016, serialul a fost salutat de critică și de telespectatori pentru caracterul său original și estetica îngrijită. Serialul a fost vândut în aproape 110 țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?