Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Premii și mențiuni la olimpiadele de lectură


Patruzeci de elevi vrânceni au fost premiați pentru rezultatele obținute la faza județeană a Olimpiadei de lectură – lectura ca abilitate de viață, nivel I clasele V-VI. Premiul I, cu 56 de puncte, a fost obținut de Bianca Bucur, elevă în clasa a VI-a la Colegiul Național Cuza Focșani, ea fiind urmată de Maria Păltinuș, cu 55 de puncte, elevă în clasa a VI-a la Colegiul Național Unirea Focșani. Premiul III, cu 54 de puncte, a fost câștigat de Diana Bădărău, elevă în clasa a VI-a la Colegiul Național Cuza din Focșani. 37 de elevi, de la mai multe școli din județ, au obținut mențiuni.
În ceea ce privește Olimpiada Universul Cunoașterii prin Lectură, etapa județeană, la clasa a V-a au obținut premii 12 elevi. Pe locul I s-a clasat Andreea Grecu, de la Școala Gimnazială Paltin, îndrumată de profesoara Doldor Daniela Liliana, care a acumulat 97 de puncte. Pe locul II s-a clasat Antonia Mirică, de la Școala Gimnazială Al. Vlahuță Gugești, cu 96 de puncte, îndrumată de profesoara Grecu Violeta Anca, iar pe locul III s-a clasat Maria Pintea, de la Școala Gimnazială Vidra, cu 92 de puncte, îndrumată de profesoara Justina Honciu. Opt elevi au primit mențiuni.
La clasa a VI-a au fost premiați tot 12 elevi. Pe locul I s-a clasat Alina Cosmina Ciocan, de la Școala Gimnazială Vasile Iftimescu Valea Sării, cu 96 de puncte, îndrumată de profesoara Lăduncă Ionelia, iar locul II i-a revenit Andreei Geanina Dinu, de la Școala Gimnazială Nereju Mic, cu 93 de puncte, îndrumată de profesoara Artenie Florentina. Pe locul III s-a clasat Alina Apostu de la Școala Gimnazială Milcovul, cu 92 de puncte, îndrumată de profesoara Tamara Mocanca, iar opt elevi au obținut mențiuni.
La clasa a VII-a au fost premiați 9 elevi, locul I fiind adjudecat de Laura Mitrea, de la Școala Gimnazială Vidra, cu 96 de puncte, fiind îndrumată de profesoara Duda Monica. Pe locul secund s-a clasat Gabriela Staicu de la Școala Gimnazială Paltin, cu 94 de puncte, îndrumată de profesoara Doldor Daniela Liliana, iar pe locul III Angela Buboacă, de la Școala Gimnazială Al. Vlahuță Gugești, cu 90 de puncte, îndrumată de profesoara Sticlaru Ionelia Silvia. Șase elevi au obținut mențiuni.
De la clasa a VIII-a au fost premiați tot 9 elevi. Pe locul I s-a clasat Adelina Lazăr, de la Școala Gimnazială Milcovul, cu 97 de puncte, îndrumată de profesoara Tamara Mocanca, urmată de Alexia Gălățanu de la Școala Gimnazială Găgești, cu 91 de puncte, îndrumată de profesoara Hulea Carmen. Pe locul III s-a clasat Cristina Gorcea de la Școala Gimnazială Vidra, cu 88 de puncte, îndrumată de profesorul Marius Pintea. Șase elevi au primit mențiuni. 

Lista tuturor câștigătorilor la Olimpiada Lectura ca Abilitate de Viață AICI și la Olimpiada Universul Cunoașterii prin Lectură AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?