Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Fotbal juniori A – Victorie la scor mare la Galați!


Formația LPS Focșani: Glavana – Dediu, Doagă, Yănase, Moisă – Mihalache – Carabă, Zaharia – Budeanu, Florea – Mititelu. Au mai jucat Cristea, Mariș, Tănăsache, Tatu.
Antrenor, profesor Alin Samoilă-Sava
Juniorii A ai Focșaniului au obținut o victorie la scor mare pe stadionul Dunărea sintetic, ieri, în meciul cu ACS Municipal Dunărea Galați. Au marcat de patru ori, au mai risipit câteva ocazii de foarte bune și au arătat că au un potențial mult peste locul 3 pe care îl ocupă în clasament! Autorii golurilor: Zaharia, pentru 0-1, cât a fost scorul pauzei; Doagă, după o combinație cu Budeanu, pentru 0-2, apoi Costi Budeanu a dus scorul la 0-4 printr-u șut cu stângul care a dus mingea în plasa laterală a porții apoi peste două minute când a șutat cu dreptul lăsându-l fără replică pe portarul gălățean.
A fost pentru focșăneni o victorie reconfortantă după dușul rece suferit la Galați în urmă cu zece zile în meciul cu LPS și egalul de pe Milcovul cu Dacia Unirea Brăila, în care ar fi terminat ușor învingători dacă nu ar fi risipit mai multe situații de gol limpezi!
În partida cu ACS Municipal Dunărea Galați antrenorul Focșaniului nu l-a putut trimite în teren pe golgeterul Vali Marin, accidentat, iar titularul postului de închizător, Viorel Cristea, insuficient refăcut după o accidentare mai veche, a fost folosit de la jumătatea reprizei doua. „Au jucat alți băieți, și au făcut-o bine! Sunt mulțumit de echipă chiar dacă este inconstantă și a pierdut mai multe ocazii de a se bate pentru locul I”, mi-a spus după meci profesorul Alin Samoilă-Sava.     
Cu cele trei puncte de ieri, focșănenii și-au consolidat locul al treilea în seria a doua a campionatului pentru care se aflau în dispută cu chiar învinșii lor de ieri!
În etapa viitoare, LPS Focșani va juca pe Milcovul cu ultima clasată, Liceul Teoretic Ștefan cel Mare, Rîmnicu Sărat. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?