Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO și GALERIE FOTO : Moarte îngrozitoare pentru manipulantul din spatele unei mașini de gunoi, după ce șoferul a intrat într-un gard de beton


Un bărbat din Golești, care de curând împlinise vârsta de 49 de ani, a murit ieri într-un accident suferit în timpul serviciului. Bărbatul, angajat al unei firme de salubritate, se afla pe scara din spate a unui autovehicul special de transport al deșeurilor și dirija conducătorul auto la efectuarea manevrelor de mers înapoi. Din nefericire, șoferul nu s-a asigurat și a intrat într-un gard de beton, strivindu-l pe bărbatul care se afla pe scara din spatele mașinii. Tragicul accident a avut loc în jurul orei 13.50,  în satul Armeni, din Slobozia Ciorăști, pe strada Trandafir. Proprietara casei în al cărei gard de beton a murit strivit bietul om, ne-a povestit ce a văzut. „Am auzit un strigăt disperat și la al doilea strigăt mașina a oprit și a continuat să meargă în față, ca să-l elibereze din încarcerare. Am venit în fugă la poartă, fiindcă am avut senzația în primul moment că a intrat peste gard, că au dărâmat gardul. Lucrătorul era căzut aici în fața porții, în baltă de sânge. Mi-au spus oamenii că au sunat de două ori la poliție, am dat unei alte vecine apă ca să-i dea pe față și să-i ude buzele. Am sunat și eu la poliție din casă. Le-am explicat unde este strada, că trebuie să facă pe prima la dreapta, la numărul 75. Când a ajuns ambulanța bărbatul încă mai respira, vecina mea continua să-i dea apă, respira și eu îl auzeam cum se vaită. Mașina a dat cu spatele, șoferul din câte am înțeles ar fi fost la prima cursă în Armeni, deci nu cunoștea topografia. I-am spus și șefului de la echipajul de poliție că normal era ca aici să fie niște semne de circulație, niște indicatoare, ca orice șofer care circulă să știe ce are de făcut în această porțiune”, ne-a spus proprietara.
    La sosirea echipajului de la ambulanță bărbatul încă mai trăia. Potrivit managerului Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, dr.Vitalie Bețișor, apelul prin numărul unic de urgență 112 s-a primit la ora 13.37, la 13.39 ambulanța deja era alocată, iar la ora 13.55 echipajul deja preluase și monitoriza pacientul. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul de 49 de ani, care, în urma traumatismelor suferite, pierduse foarte mult sânge. „Pacientul era în stare de inconștiență, tensiune nemăsurabilă, șoc hemoragic. Prezenta la nivelul coapsei drepte o plagă sângerândă, iar pe timpul transportului a intrat în stop cardio-respirator. Au fost începute manevrele de resuscitare, care din păcate au fost fără răspuns, iar la Unitatea de Primire Urgențe a fost constatat decesului”, ne-a declarat dr. Vitalie Bețișor.

    Polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează verificări pentru a stabili cu exactitate modul de producere al evenimentului. „În jurul orelor 13.00, o autospecială care colecta gunoiul menajer pe raza localității, s-a deplasat pe raza satului Armeni, pentru a colecta deșeul de la cetățeni. În timp ce efectua o manevră de mers înapoi, pentru a pătrunde pe o străduță mai îngustă, conducătorul auto, fiind dirijat de unul dintre manipulanți, probabil și din cauza neatenției, a prins între scara autospecialei, din spatele benei, și stâlpul unui gard, unul dintre manipulanți. În prima fază a rezultat rănirea gravă a manipulantului, la fața locului a sosit ambulanța, care a transportat persoana accidentată la spital, ulterior se pare că a intervenit decesul acesteia. În speță fiind vorba și de o autoutilitară a unei societăți comerciale, pe lângă accidentul de circulație se desfășoară și cercetări sub aspectul săvârșirii unui accident de muncă. Victima, în vârstă de 49 de ani, își serbase în urmă cu trei zile ziua de naștere. Ne pare rău, o situație extrem de dificilă, neprevăzută”, ne-a spus șeful Postului de Poliție Slobozia Ciorăști, agent șef principal Dănuț Tudorache.
    Pe 28 septembrie 2015, un bărbat de 45 de ani, din comuna Garoafa, angajat al unei firme de salubritate, a murit la Rîmniceni, comuna Măicănești, după ce un tractor s-a angajat în depășirea unei mașini de gunoi, a cărui șofer efectua manevra de mers înapoi. În urma coliziunii, persoana care era pe scara din spatele mașinii de gunoi a fost accidentată și a decedat la scurt timp după eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?