Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Kick box – Ionel Rusu de la Nidan Focșani, campion național la full contact!


Campionatul Național de kick box (ring) full contact și low kick și Cupa All Style kick box (tatami) kick light, light contact, organizat de sensei Ionel Gărbea, președinte All Style, Federația Română de Arte Marțiale de Contact sâmbătă, 22 aprilie la Centrul Sportiv Apollo din București, a adus o frumoasă confirmare a valorii sportivilor și antrenorilor de la clubul Nidan Focșani. Clubul focșănean care a intrat într-o competiție puternică – 30 de cluburi participante a obținut opt medalii cu cei 10 sportivi prezenți în competiție! 
Nidan a avut în concurs pe Alexandru Zalinca, Bogdan Ciubotaru, Ionel Rusu, Andrei Ștefan, Adrian Poșircă, Alexandru Cercel, Robert Cioarec, Rareș George Coman, Daniel Niță, Marius Felea. Staff-ul tehnic la clubului: președinte, sensei Dănuț Pleșa Plugaru; vicepreședinte, sensei Dan Rădulescu-Scutaru; secretar, Ionuț Drîmbă.
Rezultate: Ionel Rusu, locul I și medalie de aur la seniori 54 kg. full contact; Bogdan Ciubotaru, locul II și medalie de argint la seniori 63,5 kg, full contact; Andrei Ștefan, locul II și medalie de argint la seniori 79 kg. kick light; Marius Felea, locul II și medalie de argint la 74 kg. kick light; Alexandru Zalinca, locul III și medalie de bronz la juniori mari, 81 kg., low kick; Adrian Poșircă, locul III și medalie de bronz, juniori 16-18 ani, 79 kg. kick light; Rareș-George Coman, locul III și medalie de bronz. cadeți mari, 79 kg., kick light; Robert Cioarec, locul III și medalie de bronz, cadeți mari, 47 kg., light contact.
Oficialii clubului Nidan au declarat pentru Monitorul de Vrancea: „Mulțumim sponsorului nostru oficial, Decathlon pentru susținere! Felicităm sportivii pentru dăruirea cu care au luptat pentru fiecare medalie pusă în joc. Au fost meciuri cu mare încărcătură psihică și emoțională, mai cu seamă că unii dintre sportivi au fost la primul lor concurs de acest nivel. Le dorim o carieră cât mai lungă și plină de succese! Și le amintim un motto care ar trebui să-i călăuzească mereu: „Ai câștigat, continuă, ai pierdut, continuă!” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?