Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Grupele 2005 şi 2007 de la Prosport Focşani, pe podium la Constanţa


Două grupe de juniori ale clubului de fotbal Prosport Focșani au urcat pe podium la două turnee de fotbal care s-au desfășurat în week-end la Constanța. Astfel, grupa de jucători născuți în anul 2007 a reușit să se claseze pe primul loc la „Dolphin Cup”, după ce formația focșăneană a avut victorii pe linie: 8-1 cu Sporting Bacău, 12-1 cu Luceafărul Brăila, 8-2 cu Åžcoala de Fotbal Dani Coman Pitești, 11-2 în semifinale cu Oțelul Galați și 4-1 în finala mare a turneului cu Åžcoala de Fotbal Dani Coman Pitești.
Echipa este antrenată de Adrian Schinește, iar lotul a fost alcătuit din următorii jucători: Alexandru Profiroiu și Alexandru Lensu (portari), Robert Martac, Mihai Iliescu, Vlad Lambru, Darius Băncilă, Luca Macsim, Robert Lal, Mario Gaiu și Rareș Å¢uchel (jucători de câmp). La finalul întrecerii, Mihai Iliescu a fost declarat cel mai bun jucător al turneului.

Grupa 2005, locul II cu „Tomis Challenge Cup”

    Duminică s-a încheiat la Constanța, pe stadionul „Voința” din Complexul Sportiv „Badea Cîrțan”, ediția a II-a a turneului „Tomis Challenge Cup” la fotbal, competiție organizată de Academia de Fotbal Farul Constanța în memoria lui Sevastian „Bebe” Iovănescu, fostul jucător și președinte al FC Farul. Turneul rezervat grupelor de copii născuți în 2004, 2005, 2006 și 2007, desfășurat sub motto-ul „Noi nu visăm la viitor, noi îl construim”, a oferit meciuri spectaculoase, iar festivitatea de premiere, la care a fost prezentă și Alexandra Iovănescu, fiica regretatului „Bebe” Iovănescu, a oferit micuților fotbaliști posibilitatea de a primi roadele muncii depuse.
    Grupa de juniori născuți în anul 2005 de la CS Prosport Focșani a reușit să se claseze pe locul II, primul loc fiind ocupat de FC Farul I Constanța. Echipa focșăneană este antrenată de Rodinel Stan. La finalul competiției, Alex Abeaboieru (CS Prosport Focșani) a fost declarat cel mai bun jucător al competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?