GALERIE FOTO: Fotbal, Baraj pentru Liga a III-a – Înfrângere severă pentru gugeșteni!

0
305
  • Voința Limpeziș – Victoria Gugești 5-2 (3-1); Gugeștenii pot întoarce rezultatul

Formația Victoriei Gugești: Gabi Ciobotaru (Ciprian Dumitriu) – Mihăilă (34 Dediu), Milea, Gurău, Mănăilă – Liviu Dumitriu, Salaoru, Florin Ciobotaru (60Teodorescu), Budeanu (16 Duca) – Hoțoi (74 Bratu), Costin. 

Victoria Gugești a pierdut cu 2-5 (1-3) partida tur din barajul pentru promovarea în Liga a III-a pe care a disputat-o sâmbătă, 18 iunie, în deplasare, cu Voința Limpeziș. Este o înfrângere severă a formației oaspete care a fost de nerecunoscut în prima repriză iar în a doua a evoluat în poartă cu vârful Cătălin Costin, cu stoperul Cosmin Milea urcat vârf de atac și cu Hoțoi retras apărător central. Cum s-a ajuns acolo? Povestea a început în minutul 106 al finalei Cupei României cînd Stanciu a fost eliminat din joc și a pierdut dreptul să evolueze în turul barajului, pentru care a fost înlocuit cu Constantin Budeanu, nerefăcut după o mai veche accidentare. Budeanu a făcut figurație pe teren și la 2-0 a fost înlocuit cu George Duca, nici el refăcut deplin după accidentarea de la Mircești. Iar pe parcursul meciului cu Voința Limpeziș, au părăsit terenul accidentați Viorel Mihăilă, înlocuit cu Dediu în minutul 34 și portarul Gabi Ciobotaru, înainte de pauză. 

Meciul a început cu golul gazdelor marcat în minutul 1, de Radu, cu o lovitură de cap din careul mic după un corner de pe stânga. După marile ocazii ale buzoienilor în fața unei apărări variște, golgeterul Ligii a IV-a a Județului Buzău, Alexandru Lemnaru, a făcut 2-0 în minutul 12, când a reluat în plasă mingea venită în gura porții dintr-o centrare de pe dreapta. La prima acțiune periculoasă a gugeștenilor, Costin a lobat cu eleganță mingea peste portarul advers, a făcut 2-1 și a readus speranțele pentru susținătorii Victoriei. În minutul 18, Costin a șutat din unghi peste poartă. În minutul 32 Costache de la gazde a trimis în transversală printr-o foarfeca spectaculoasă iar un minut mai târziu Lemnaru, din zona accidentatului Mihăilă, a dus scorul la 3-1. În minutul 50, Costache a marcat pentru 4-1, în minutul 74, Milea a centrat pentru Teodorescu a cărui reluare a micșorat diferența la 4-2, pentru ca în minutul 81 Lemnaru să stabilească scorul final: 5-2, pe fondul presiunii exercitate de oaspeți la poarta Voinței. 

Formația din Limpeziș a avut un dirijor excepțional – Claudiu Ionescu, jucător cu tehnică rafinată și limpezime a minții, care a speculat spațiile mereu libere din defensiva improvizată a Victoriei. La golurile primite, Cătălin Costin nu a avut nici o vină. Dimpotrivă, a avut câteva intervenții foarte bune și dacă pentru retur Octavian Bucătaru nu va găsi un alt portar, Costin poate fi o soluție! Victoria poate întoarce rezultatul sâmbăta viitoare, cu condiția să găsească modul în care să-l facă inofensiv de Claudiu Ionescu! Și, eventual, pe Alexandru Lemnaru.                            

Foto facebook Victoria Gugești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here