Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Sediu nou pentru Asociația luptătorilor, invalizilor, răniților și urmașilor celor decedați în Revoluția Română din 1989



Asociația luptătorilor, invalizilor, răniților și urmașilor celor decedați în Revoluția Română din Decembrie 1989 Vrancea a primit un sediu nou. Președintele asociației, Adrian Toader, spune sediul a fost dat asociației de primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă. Edilul le-a oferit luptătorilor, invalizilor, răniților și  urmașilor celor decedați în Revoluția Română din Decembrie 1989 un spațiu în fosta grădiniță de pe strada Simion Bărnuțiu. Conducerea asociației ne-a spus că nu plătește chirie pentru acest spațiu. Membrii asociației au pus mână de la mână pentru a-l igieniza, astfel încât activitatea să se poată desfășura în mod civilizat.
Asociația luptătorilor, invalizilor, răniților și urmașilor celor decedați în Revoluția Română din Decembrie 1989 Vrancea are 38 de membri și toți și-au anunțat participarea la adunarea generală ce va avea loc astăzi, în sediul cel nou. „Vineri, 21 aprilie, la ora 17.00 va avea loc adunarea generală a Asociației luptătorilor, invalizilor, răniților și urmașilor celor decedați în Revoluția Română din Decembrie 1989 Vrancea. La adunarea generală vor participa cei 38 de membri, pe ordinea de zi fiind și reconfirmarea președintelui asociației. De asemenea, adunarea generală va avea loc la sediul nou de pe strada Simion Bărnuțiu, în fosta grădiniță. Acest sediu abia l-am primit, prin bunăvoința domnului primar Cristi Misăilă, care ne-a susținut de fiecare dată când am avut nevoie”, ne-a spus Adrian Toader, președintele Asociației luptătorilor, invalizilor, răniților și urmașilor celor decedați în Revoluția Română din Decembrie 1989 Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?