Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Dosare respinse, punctaje mari și mici la etapa de mobilitate pretransfer consimțit


Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vrancea a publicat, pe site, lista cu punctajele obținute de cadrele didactice care și-au depus dosarele pentru etapa de mobilitate pretransfer consimțit.
Cele mai mari punctaje au fost obținute de profesoara Petronela Bernovici, profesoară de chimie-fizică la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Elena Doamna Focșani (89,75 puncte), Adrian Dumitru de la Clubul Sportiv Școlar Adjud (90,15 puncte), Mariana Udrea, învățătoare la Școala Gimnazială Principele Șerban Ghica și Principesa Aristița Ghica din Sihlea (97,71 puncte), Luminița Erna Alexe, învățătoare la Școala Gimnazială Urechești din Bacău (80,85 puncte), Nicuța Dragomir, profesoară de istorie la Școala Gimnazială Sfântul Nicolae Târgu-Jiu (98,55 puncte). De asemenea, profesoara Lucica Drăstaru, de la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, a obținut 113,06 puncte; Gabriela Vida, de la aceeași instituție, a obținut 108,72 puncte; iar profesoara Adriana Holbea, de la Colegiul Tehnic Ion Mincu Focșani, a obținut 91,75 puncte.   
Cele mai mici punctaje au fost obținute, printre altele, de profesoara Ancuța Avram de la Èšifești (26), Adina Mădălina Morhan, educatoare la Grădinița cu program normal Sihlea (29,20 puncte), Alexandra Iuliana Pufulete, educatoare la Școala Gimnazială Slobozia Bradului (27,80 puncte), Nina Neagu, educatoare la grădinița Spulber (26,76 puncte), Aurica Lalu, de la Grădinița Slobozia Bradului (26,00), Sinica Hagiu, învățătoare la Școala Slobozia Bradului (28,25 puncte), Alina Necula, învățătoare la Școala Gimnazială Principele Șerban Ghica și Principesa Aristița Ghica din Sihlea (27,95 puncte), Silvia Zisu, învățătoare la Școala Dr. Costică Balan Poiana Cristei (26,65 puncte). Trei dosare au fost respinse.
Lista cu punctajele obținute de cadrele didactice care și-au depus dosarele pentru etapa de mobilitate pretransfer consimțit AICI.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?