Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Volei –Astăzi începe play-off-ul în Sala LPS Focșani!


Turneul de play-off, etapa a doua pentru echipele din seria Est a Campionatului Național va începe, astăzi, la Focșani, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv. Își vor disputa cele două locuri ce asigură participarea la barajul pentru promovarea în Divizia A1, patru formații: Rapid București, CSM Focșani 2007, Transilvania Brașov și CTF Mihai I București.
Primul joc va începe la ora 16,00, iar al doilea, la ora 18,00. CSM Focșani va juca în fiecare zi în a doua partidă! Așa au ales, beneficiind de avantajul de gazde, antrenorul Marian Rădulescu și voliebalistele pe care le pregătește.
Aseară la LPS Focșani a avut loc tragerea la sorți în urma căreia a rezultat următorul program: vineri, ora 16,00: CTF Mihai I București – Rapid București;     ora 18,00: Transilvania Brașov – CSM Focșani 2007; sâmbătă, ora 16,00: Transilvania Brașov – CTF Mihai I București; ora 18,00: CSM Focșani 2007 – Rapid București; duminică, ora 11,00: Rapid București – Transilvania Brașov; ora 13,00: CTF Mihai I București – CSM Focșani 2007.
Fetele Focșaniului nu au avut ca obiectiv promovarea la baraj, dar sunt hotărâte să joace la cel mai bun nivel al lor și să obțină o calificare de care au fost foarte aproape în două turnee de play-off anterioare!  
CSM Focșani 2007 anunță că intrarea este liberă iar ei care doresc să vadă voleibalistele antrenate de profesorul Marian Rădulescu jucând pentru Focșani sunt așteptați să vină în cocheta sală de sport a LPS, modernizată și care oferă condiții foarte bune pentru spectacole sportive de calitate. Inclusiv spectatorilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?