Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Fotbal județean – Colaborare în folosul fotbalului vrâncean!


    Fotbalul vrâncean se află într-un moment ce poate fi foarte important pentru dezvoltarea sa dacă va fi bine valorificat! Pornind de la o idee a președintelui Consiliului Județean, Marian Oprișan, susținută și de primarul Focșaniului, Cristi Valentin Misăilă, omul de afaceri Victor Istrate, cu o foarte bună expertiză în managementul sportiv – a fost ani mai mulți vicepreședinte al Federației Române de Rugby și susținător foarte implicat în fenomenul rugbistic focșănean – a inițiat un proiect de colaborare între cluburile de fotbal din județ și administrațiile locale care să fie în folosul fotbalului. Până la concretizarea în formă scrisă a unui protocol de colaborare în acest sens, au avut loc două întâlniri cu participarea conducătorilor cluburilor de copii și juniori din Focșani, Adjud, Panciu, Odobești și Mărășești.
    Ieri, la Consiliul Județean în prezența vicepreședinților Consiliului Județean, Dănuț Cristian și Ionel Cel Mare, a primarilor Cristi Valentin Misăilă, de la Focșani, Constantin Armencea – Adjud, Iulian Nica – Panciu, Daniel Nicolaș – Odobești, a profesoarei Vica Mincă, inspector școlar de educație fizică și sport, reprezentanți ai aproape tuturor cluburilor de copii și juniori din Vrancea au semnat protocolul convenit în urma discuțiilor anterioare. Nu a semnat pentru că a avut opinie diferită în legătură cu una dintre prevederi, președintele clubului Inizio, Rodinel Stan.
    Despre conținutul protocolului, pe marginea căruia au fost dezbateri și exprimări de opinii contradictorii în întâlnirea de ieri, vom reveni în numărul de mâine al Monitorului de Vrancea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?