Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Vrancea, reprezentată de șase elevi la faza națională a Olimpiadei de religie


Șase elevi vrânceni s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de religie. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, s-au calificat Andrei Èšigănuș, elev în clasa a VII-a la Școala Gimnazială Nicolae Iorga Focșani, îndrumat de profesoara Mărioara Georgescu, care a obținut nota 9,5, iar de la clasa a VIII-a s-a calificat Ștefan Cristea, de la Liceul Teoretic Duiliu Zamfirescu Odobești, îndrumat de profesorul Manuel Diaconu. El a obținut nota 9,55.
De la clasa a IX-a s-a calificat eleva Andra Dediu, de la Colegiul Național Cuza Focșani, îndrumată de preotul Cristinel Bardaș, cu nota 9,15, iar de la clasa a X-a s-a calificat Denisa Cocoloș, de la Colegiul Tehnic V. D. Cotea, îndrumată de profesoara Maria Hărăbor, cu nota 9,6.
De la clasa a XI-a s-a calificat eleva Camelia Bîznă, de la Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu, îndrumată de profesoara Daniela Pîrlog, cu nota 9,75, iar de la clasa a XII-a va merge la faza națională a Olimpiadei de religie eleva Georgiana Hașcu, tot de la Colegiul Economic, îndrumată de aceeași profesoară, cu nota 9,5.
Tabelul întocmit de reprezentanții ISJ AICI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?