Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO : Atletism: Adjudenii Georgiana Zglimbea, George Adam și Andreea Petrea, campioni ai României!


Oneștiul a fost, la sfârșitul săptămânii trecute, martorul unei noi performanțe foarte bune a atleților adjudeni la Campionatul Național de aruncări lungi pentru juniori 3, copii 1,2 și 3. Sportivii de la CSS Adjud au câștigat patru titluri de campioni ai României și medaliile de aur prin junioara 3 Larisa Georgiana Zglimbea, pregătită de profesorul Ioan Ciortan la aruncarea suliței, George Adam, antrenat de profesoara Camelia Petrea, la disc copii 1 și suliță copii 1, și Andreea Petrea, pregătită de profesoara Camelia Petrea, la aruncarea mingii de oină copile 3.
Pe locul al doilea, cu medalii de argint au încheiat concursul Alisia Paruba, pregătită de profesorul Gheorghe Catrinescu, la CS Atletic Adjud, la aruncarea suliței junioare 3, ca și juniorul 3 Cătălin Stoica, de la CSS Adjud, pregătit de profesorul Ioan Ciortan.
Pe locul 3, cu medalii de bronz, s-au clasat Alexandru Albu, de la CSS Adjud, antrenat de profesorul Sergiu Crăciun, la disc copii 1 și Alexandru Albu (cu record personal), la suliță copii 1.  
Andrei Simion, la copii 1, a încheiat concursul pe locul 6 la disc și pe 7 la suliță. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?