Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO : Fotbal juniori B – Bogdan Panaite, al doilea gol în două etape!


Formația LPS Focșani: Mirică – Chiriac, Panaite, Gurău, Vintilă (60 Marin) – Pașalău – Milea, Cuciuc (73 Radu) – Anton, Mustață, Bobu.
Juniorii pregătiți de profesorul Daniel Bănică au pornit ca din trombă și în primele 20 de minute au risipit trei mai ocazii de gol. Au și marcat o dată, în minutul 12, prin Vali Bobu, care a finalizat pasa primită de la Milea în urma unui un-doi cu Cuciuc. Dominarea focșănenilor a continuat, însă al doilea lor gol a venit târziu, cu șapte minute înainte de final, după ce fundașul central Bogdan Panaite a reluat în plasă, venind din lateral, mingea centrată din corner de pe dreapta de Cuciuc. Panaite marcase și la Brăila, în etapa precedentă, prin același procedeu. Reușita LPS Focșani este urmarea unor scheme lucrate la antrenamente. Argument: la două minute după golul al doilea, tot după un corner, Panaite s-a insinuat în careu tot din stânga, dar mingea a fost lovită de Dumitrașcu și a lovit stâlpul porții gălățenilor.
Elevii profesorului Daniel Bănică, dar și ai profesorului Alin Samoilă-Sava pot mult mai mult decât o arată pozițiile lor actuale din clasamente! Oricum, în loturile celor două echipe sunt mai mulți jucători ce merită atenția specialiștilor!
Ca și colegii lor mai mari, juniorii B ai LPS Focșani vor juca duminică, 26 martie, la Rîmnicu Sărat, cu Liceul Teoretic Ștefan cel Mare.             

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?