Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Șapte elevi din Vrancea, calificați la etapa națională a olimpiadei de Științe socio-umane


Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vrancea au făcut publice rezultatele obținute de elevii vrânceni la faza județeană a olimpiadei de științe socio-umane. Astfel, la Educație civică – clasa a IV-a, premiul I a fost câștigat de Andreea Stancu și Gabriela Luca, de la Școala Ștefan cel Mare, îndrumatee de profesoara Corina Nicoleta Roșu. Ele au avut un punctaj total de 9,40. Premiul II a fost câștigat de echipajul Alexia Ghilință și Andreea Ostache, de la Școala Nicolae Iorga, îndrumate de profesoara Mihaela Axente, cu 8,90. 
La Cultură civică, clasa a VIII-a, premiul I, cu punctajul total de 9,10, a fost câștigat de elevii Alexandra Corcoz și Ana Maria Trifan, de la Liceul Tehnologic Al. I. Cuza din Panciu, îndrumate de profesoara Luminița Iliescu. La clasa a VII-a, premiul II, la disciplina Cultură civică, a fost câștigat de Alexandra Gabriela Năstase și Larisa Elena Scutaru, îndrumate de Nicuța Burduja.
La liceu, clasa a XII-a, pe primul loc la Filosofie s-a clasat eleva Oana Alexandra Olteanu, de la Liceul Pedagogic Spiru Haret Focșani, îndrumată de profesoara Deniza Lilana Toia. Aceasta a obținut punctajul maxim. La clasa a XI-a, disciplina Sociologie, premiul I, cu 9,70, a fost obținut de Amalia Bălan, de la Colegiul Național Unirea. Aceasta este îndrumată de profesoara Claudia Ciobotaru. Tot la clasa a XI-a, la disciplina Economie, premiul I a fost obținut de Bianca Elena Marin, de la Colegiul Național Unirea, îndrumată de profesoara Diana Stroe. Aceasta a avut punctajul final 9,60. La Psihologie, clasa a XII-a, locul I i-a revenit elevei Maria-Elena Pocriș, de la Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu, îndrumată de profesorul Andrei-Igor Manovici.
La clasa a IX-a, pe locul I, cu 9,70, s-a clasat eleva Maria Todică, de la Colegiul Unirea, care a participat la olimpiada de Logică, argumentare și comunicate, ea fiind îndrumată de profesorul Adrian Canae. „A fost destul de simplu pentru că am repetat de mai multe ori, cu multe săptămâni înainte. Aveam speranțe că mă voi clasa pe primul loc. Este frumoasă logică, nu e mult de tocit și cred că de asta mă atrage”, ne-a spus Maria Todică.
Olimpiada națională la Științe socio-umane, la care s-au calificat cei care au obținut premiul I, se va desfășura în perioada 24-28 aprilie, la Hunedoara, potrivit inspectorului școlar de specialitate Cătălin Mocanu.
Rezultatele obținute de elevii vrânceni de gimnaziu AICI și liceu la olimpiada de Științe socio-umane AICI.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?