Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Medalii pentru Clubul Ulise Focșani la Campionatul Național de Culturism și Fitness, Etapa Zonală


Culturiștii vrânceni s-au întors cu mai multe medalii de la Campionatul Național de Culturism și Fitness,  Etapa Zonală de la Ploiești. „Clubul Ulise Focșani mulțumește sportivilor pentru efortul depus în pregătirea pentru Campionatul Național de Culturism și Fitness- Etapa Zonală și totodată tuturor celor ce au crezut în această echipa frumoasă.
Ne-am obișnuit ca an de an să aducem medalii la Focșani, dar rămânem modești și mereu motivați pentru mult mai mult. Culturismul vrâncean nu ar exista fără eforturile domnului profesor Florin Ancuța și pe aceasta cale țin ca în numele tuturor sportivilor clubului, să îi mulțumesc. Trăgând linie după Etapa Zonală, Clubul Ulise Focșani a adunat:
-4 medalii Argint prin: Ostache George, Taban Lenuța, Roxana Elena Zaharia și Vascu Daniel (zis și Vascularizat Daniel)
-2 medalii Bronz prin: Dragoș și Andreea. În încheiere vă asigurăm de un spectacol pe cinste la Finalele Campionatului Național de culturism și Fitness. Vă mulțumim!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Clubului Ulise Focșani.
    Sportivii au concurat la diferite categorii, cum ar fi Bikini Fitness senioare, „Games Clasic Bodybuilding Seniori 175 cm”. Women Physique. Competiția a avut loc în week-end.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?