Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

O vrânceancă a înghițit antidepresive ca să-și pună capăt zilelor


Mai mulți vrânceni au ajuns la sfârșitul săptămânii trecute la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean, solicitând îngrijirile medicilor, mare parte dintre ei prezentând semne ale unor agresiuni fizice. Astfel, o femeie din comuna Câmpuri a fost internată în cadrul secției de chirurgie buco-maxilo-facială, după ce sâmbătă s-a prezentat la UPU cu un traumatism facial. „B.I.D., femeie în vârstă de 34 de ani, din Câmpuri, traumatism facial prin agresiune. Internată chirurgie BMF”, se arată în buletinul de presă al spitalului.
O altă femeie, focșăneancă, s-a prezentat sâmbătă la UPU cu traumatism la nivelul feței și traumatism la nivelul toracelui, suferite prin agresiune. „P.H., femeie în vârstă de 46 de ani, din Focșani, traumatism cranio-facial prin agresiune cu echimoză. Traumatism toracic. Bilet de trimitere oftalmologie”.
Tot sâmbătă, o tânără din Odobești, a încercat să-și pună capăt zilelor. În acest scop ea a înghițit mai multe antidepresive, după cum se precizează în buletinul de presă al unității medicale. „S.A., femeie în vârstă de 20 de ani, din Odobești, ingestie voluntară medicamentoasă cu antidepresive în scop suicidal. Examen psihiatric”.
De asemenea, trei alți bărbați, care au fost implicați în agresiuni fizice, s-au prezentat sâmbătă la UPU cu multiple traumatisme în diferite regiuni ale corpului. Conform buletinului de presă, aceștia nu au avut nevoie de internare. „P.I., bărbat în vârstă de 19 ani, din localitatea Reghiu, traumatism cranio-facial prin agresiune, cu plagă contuză minoră buză inferioară. T.A., bărbat în vârstă de 18 ani, din Focșani, plagă contuză buză inferioară prin agresiune. Pacientul nu se internează. S.A., bărbat în vârstă de 37 de ani din localitatea Golești, traumatism cranio-cerebral cu plagă contuză occipitală și plagă retroauriculară stângă prin agresiune. Bilet de trimitere ORL”, se mai arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?