Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

GALERIE FOTO : Cupa ”Mărțișorul” la sambo, succes deplin pentru sportivii de la CS Unirea Focșani


Cupa „Mărțișorul” la sambo, care a avut loc la București la sfârșitul săptămânii trecute, a fost un succes deplin pentru sportivii de la CS Unirea Focșani, pregătiți de profesorii Adrian Moldoveanu și Mugurel Popa. Luptătorii focșăneni au etalat după competiție o veritabilă expoziție de mărțișoare – diplome și medalii câștigate în urma prestațiilor de pe saltelele de concurs. Uniriștii au câștigat de șapte ori, locul I, de trei ori locul II și de trei ori, locul III. Unul dintre sportivi s-a clasat pe locul V.
Rezultate: locul I – Mihăiță Mocanu, la 30 kg., Mario Constantin, la 42 kg., Georgia Hagianu, la 36 kg., Rareș Cara, la 55 kg., Dănuț Oprea, la 66 kg., Alexandru Mancu, la +90 kg. și Denisa Marin, la 63 kg.; locul II – Iulia Moldoveanu, la 36 kg., Alesandro Boboacă, la 34 kg., Silvia Pomană, la 29 kg.; locul III: Marius Constantin, la 29 kg., Ștefania Cristea, la 44 kg., Valentin Acatrinei, la 34 kg.; locul V – Andrei Dumitru, la 50 kg..       
    La sfârșitul acestei săptămâni, elevii profesorilor Adrian Moldoveanu și Mugurel Popa vor participa la finala Campionatului Național individual și pe echipe U 16 de la Sibiu. „Vreau să ies campion și cu echipa, nu doar la individual!” mi-a declarat, convins că așa va fi, sensei Adrian Moldoveanu. La finală vor participa și Ionela Macovei și Larisa Constantin care se află în pregătire la Centrul Olimpic de la Cluj Napoca.
Sâmbătă, un alt judoka de la CS Unirea, Metin Can, va intra în competiție la Cupa Europei, la Zagreb, în Croația. Metin, care este în pregătiri la Centrul Olimpic de la Pitești, va avea o misiune foarte grea, la categoria lui fiind înscriși 90 de concurenți! Profesorul Moldoveanu mi-a spus că elevul său poate obține un rezultat foarte bun pentru că este foarte bine pregătit și are valoarea care să-i permită acest lucru!    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?