Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

O bătrână din Nistorești a turnat ulei pe foc și și-a provocat arsuri grave


Un bărbat din comuna Tătăranu a fost adus duminică la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului județean și, pentru că prezenta grave lovituri în zona feței, a fost trimis către ORL, după cum se arată în buletinul de presă al spitalului. „J.I., bărbat în vârstă de 62 de ani, din localitatea Tătăranu, traumatism cranio-facial prin agresiune, vechi de 48 de ore. Bilet de trimitere ORL”. O bătrână din comuna Nistorești a ajuns la UPU cu arsuri la nivelul feței, pe mâini și pe picioare. „C.Z., femeie în vârstă de 85 de ani, din Nistorești, arsură prin flacără față cervical anterior, mâini bilateral, fese bilateral și parcelar membre inferioare, 30%. Internat chirurgie plastică ATI”. Contactat telefonic, primarul comunei Nistorești, Ion Gogoriță, ne-a spus că femeia și-ar fi provocat aceste arsuri aruncând pe foc ulei. Uleiul a acționat ca un combustibil, iar flăcările au cuprins-o pe bătrână. „Întâmplător am văzut salvarea și, ca întotdeauna, am oprit să întreb ce s-a întâmplat. Am vorbit cu nora dânsei și mi-a spus că bătrâna a turnat niște ulei pe foc. N-a fost vorba de incendiu, doar că flăcările i-au cauzat aceste arsuri bătrânei”, ne-a spus Ion Gogoriță, primarul comunei Nistorești.
    Un tânăr din Focșani, cu tulburări de personalitate și instabil emoțional, a încercat să se omoare. „I.A., bărbat în vârstă de 24 de ani, din Focșani, ingestie voluntară medicamentoasă în scop suicidal. Tulburare de personalitate, instabil emoțional cu manifestări discomportamentale. Bilet de trimitere psihiatrie”.
    Tot pentru că a vrut să se omoare, un bărbat din localitatea Gugești, a fost trimis la psihiatrie. Conform buletinului de presă al spitalului, el a consumat alcool, după care s-a rănit singur. „C.D., bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Gugești, escoriații ambele antebrațe prin autoagresiune, tentativă de suicid, uz nociv de alcool. Bilet de trimitere psihiatrie”.
    Alți trei bărbați au ajuns la UPU, victime ale agresiunii fizice. „P.M. bărbat în vârstă de 44 de ani, din Focșani, traumatism cranio-facial prin agresiune cu echimoză frontală și pavilion ureche stângă, traumatism toracic și mână stângă. Refuză internarea. C.A.A., bărbat din Iași traumatism cranio-cererbral acut închis prin agresiune, contuzie toracică. C.Z., bărbat în vârstă de 37 de ani, din Galați, contuzie toracică prin agresiune, contuzie articulație pumn bilateral”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?