Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Mai mulți profesori vrânceni au cerut completarea normei didactice


Pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea a fost publicat tabelul cu cadrele didactice care au solicitat completarea normei didactice. Pe listă sunt 25 de cadre didactice care au solicitat completarea normei, din mai multe localități ale județului, titulare la diverse discipline.
Cel mai „vechi” profesor care cere completarea normei didactice este primarul comunei Tătăranu, Bănel Bărbieru. Acesta este profesor de matematică la clase de gimnaziu și predă la Școala Gimnazială nr. 2 Bordeasca Veche. Ana Cismas are 30 de ani vechime în învățământ, predă chimia la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani și a cerut completarea normei didactice. De la aceeași unitate de învățământ, a cerut completarea și Alina Gentărău, care predă limba germană.
De la Colegiul Tehnic Valeriu D Cotea și Școala Gimnazială nr. 3 Focșani a cerut completarea normei didactice profesoara Mariana Stroe, care predă matematica și informatica, având o vechime în învățământ de 18 ani. De la Liceul de Artă Gh. Tattarescu Focșani, profesoara de franceză Laura Silvia Porumboiu a solicitat completarea normei didactice. Ea are 13 ani vechime în învățământ. Tot de la Liceul de Artă, a cerut completarea și Răzvan Sorin Săcrieru, care predă geografia. Acesta are 15 ani vechime. La Colegiul Tehnic Gh. Balș Adjud, profesoara Tania Aurelia Buchidău, care predă limba engleză, a solicitat completarea normei didactice, iar de la Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu profesoara Carmen Profiroiu, care predă fizica. 

Lista completă cu cadrele didactice care au solicitat completarea normei didactice AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?