Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO : Volei, Divizia A2 – Play- off în Sala Liceului cu Program Sportiv!


Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 13,00, echipa de volei fete a CSM Focșani 2007 va întâlni în primul joc al primei faze a play-off-ului Diviziei A2 pe CSS 1 Momentos Constanța. Va fi primul dintre cele trei meciuri programate pentru această etapă a campionatului. Echipa care va câștiga două jocuri din cele trei, va urca în faza a doua a play-off-ului. În sezonul regulat voleibalistele pregătite de profesorul Marian Rădulescu s-au impus și la Focșani și la Constanța. În mod normal CSM Focșani 2007 nu va avea nici o problema să acceadă în următoarea etapă, cea care va decide echipele ce vor merge la barajul pentru promovarea în Divizia A. 
Fetele Focșaniului s-au pregătit pentru partida de sâmbătă, în Sala Colegiului Tehnic Edmond Nicolau și în Sala LPS, acolo unde se va disputa întâlnirea de play-off. Profesorul Marian Rădulescu nu are probleme de lot, toate voleibalistele  find bune de joc: Romina Coman, Mihaela Tașkiran, Ana Maria Cimpoeșu, Camelia Lăzăroiu, Delia Lăzăroiu, Bianca Rusu, Diana Georgescu, Livia Lupoae, Lavinia Ifrim.   
În ultimul meci din sezonul regulat, tot în sala LPS, CSM Focșani 2007 a câștigat cu 3-0 partida pentru locul al treilea, cu CTF Mihai I București, în urma unei evoluții sigure, convingătoare, spectaculoase! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?