Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

GALERIE FOTO : Spectacol „Din Dragoste pentru Copii”, de Ziua Îndrăgostiților


Copiii beneficiari ai unei măsuri de protecție specială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea au participat, zilele trecute, la spectacolul intitulat „Din Dragoste pentru Copii”, organizat de Cătălin Laurențiu Lupu, fost beneficiar al sistemului de protecție a  copilului. „Spectacolul a marcat ziua îndrăgostiților într-un mod inedit, aducând în prim plan copiii și dragostea lor necondiționată. Evenimentul a început cu un moment de muzică folk susținut de Florentina Dimulescu și a continuat în aceeași notă, îmbinând teatrul, muzica, poveștile și dansul. La final, copiii au primit diplome și daruri, de care s-au arătat foarte încântați”, a spus Adina Lăscan, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea.
    În cadrul spectacolului au evoluat elevii de la Åžcoala Postliceală Sanitară „Hipocrate”, coordonați de profesor Andreea Cîtu, Palatul Copiilor Focșani coordonați de profesor Raluca Dragomir, Palatul Copiilor Odobești coordonați de profesor Marilena Drăgușanu, Club English Kids sub îndrumarea Marilenei Serbanuț, Ansamblul Folcloric Å¢ara Vrancei și elevi de la Liceul Tehologic Odobești, coordonați de profesor Adelina Agafiță. 
    Spectacolul a fost organizat în parteneriat cu DGASPC Vrancea, Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, Inspectoratul Åžcolar Județean, Primăria Focșani, Consiliul Județean Vrancea și a fost sponsorizat de Cofetăria Monique, Escape Pool, Casa Panciu, Tricotton Junior Panciu, Dulco Fruct Cotești, Promostordesing și Cooperativa Sociale Dializza Italia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?