Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Ozonoterapia nu numai că ne scoate din suferința în faza acută a unei boli, dar reprezintă și un mod serios de profilaxie!


Doctorița Jeni Violeta David, medic ozonoterapeut, de la Clinica Viomed Focșani,  practică Ozonoterapia în Focșani de aproape 7 ani și spune că pacientul mulțumit de rezultatele terapiei, este cea mai bună dovadă că terapia funcționează foarte bine, ca atare, sau combinată cu o terapie preexistentă a pacientului.
     „Este firesc ca starea de bine a pacientului să îl facă să uite de doctor” așa  constat că îmi spun mulți pacienți care, după ce au parcurs o serie de tratamente cu ozon, nu au mai revenit curând. Alții chiar se întorc peste 1-5 ani și spun: Doamna doctor, am venit să mă faceți bine ca atunci!
    Cu toate că revenirea la terapia cu ozon este după mult timp, corpul uman recunoaște ozonul foarte repede și de aceea pentru aceeași boală, sau altă afecțiune a pacientului, nu-i mai administrăm o perioadă lungă ozon, fiindu-i necesare mai puține ședințe din protocolul inițial. De exemplu, pentru ce să te mai întorci la medic, dacă amețeala, pierderea echilibrului, zgomotele din ureche, influențarea gustului și a mirosului au dispărut? Aceste simptome se remit datorită acțiunii vasodilatatoare a ozonului. Pentru ce să mai ajung la medic, dacă durerea, amorțeala din membre, furnicăturile și amorțelile s-au remis? Acestea se datorează efectului analgezic, antiinflamator, decontracturant și trofic al ozonului, desigur. Bolnavii care își recunosc simptomele în aceste rânduri, este clar că suferă de o patologie a coloanei vertebrale, începând de la nivelul capului până la coccis”
, spune dr.  Jeni Violeta David  de la Clinica Viomed Focșani.
    Clinica Viomed se află pe Strada Popa Șapcă, Nr. 9, Apartament 2 BIS (în spatele farmaciei 24). Programările se pot face zilnic, la numărul 0726718442, sau prin mesaj la numerele 0760092361, 0767408495. Clinica Viomed Focșani poate fi găsită și pe site http://vio-med.ro/terapii/
Cu doctorița Jeni Violeta David ne vom reîntâlni săptămânal și vă vom prezenta efectele miraculoase ale ozonoterapiei, pentru fiecare afecțiune în parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?