Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO : Minifotbal, Cupa Firmelor Vrâncene: Alegria și FC Mărășești, primele semifinaliste!



Sâmbătă, 4 februarie, după meciul de handbal dintre CSM Focșani 2007 și CSM București, pe parchetul Sălii Polivalente au intrat jucătoarele din primul sfert de finală al Cupei Firmelor Vrâncene, Alegria și Lăutarii, urmat de sfertul dintre Center Vet și FC Mărășești. Așa cum evoluaseră lucrurile până la acel moment, întâlnirile se anunțau echilibrate, disputate, spectaculoase. Anticipările au fost confirmate doar în parte, mai ales în cea cu spectacolul! Și-au procurat biletele pentru semifinale, la preț cinstit, Alegria și FC Mărășești. Cum a fost:      

Alegria – Lăutarii 10-2 (5-1)
Formații
Alegria: George Sîrbu – Adrian Oltianu, Cosmin Postolache, Iulian Boris Niță, George Duca, Florentin Mănăilă, Daniel Oltianu, Sorin Săpunaru, Valentin Hagiu, Adrian Toma, Remus Popa, Costel Chiriță, Gabriel Vlase, Claudiu Ionescu

Lăutarii: Manuel Ivanciu – Ionuț Istrate, Ciprian Goia, Iulian Hotar, Florin Turcu, Cristian Duță, Marian Turcu, Richard Argeșeanu.

Alegria a venit la meciul cu formația Lăutarilor cu cel mai bun lot posibil, dacă este exclus că Adrian Toma a rămas doar în postura de antrenor, pe bancă. Însă avea să-i fie suplinită din plin absența din echipă de jocul foarte bun al colegilor săi. Lăutarii nu l-au avut în teren pe jucătorul de construcție, excelentul Alexandru Avramescu! Fără Alexică, marcatorul înnăscut care este Ionuț Istrate nu a avut mingi utile, singura lui reușită venind după ce a inventat în gura porții o execuție care a dus mingea sub bară, la vinclul porții apărate de George Sîrbu. Partida a avut perioade în care echipele au fost egale ca evoluție, urmate de altele de răbufnire a jucătorilor Alegriei, excelent condusă de Claudiu Ionescu, concretizate în serii de 2-3 goluri. Toate golurile au fost frumoase, dar reușita serii i-a aparținut lui Cosmin Postolache care a șutat imparabil, fără preluare, de dincolo de centrul terenului, nelăsându-i lui Manuel Ivanciu măcar șansa de a vedea mingea înainte ca aceasta să se oprească în plasa din spatele său!
Au marcat: 1-0, Claudiu Ionescu; 2-0, George Duca; 3-0, Remus Popa; 3-1, Cristian Duță; 4-1, Claudiu Ionescu; 5-1, Claudiu Ionescu; 5-2, Ionuț Istrate; 6-2, Florentin Mănăilă; 7-2, Iulian Niță; 8-2, George Duca; 9-2, Cosmin Postolache; 10-2, George Duca.   

Center Vet – FC Mărășești 0-3 (0-1)
Formații
Center Vet: Marcel Corozanu, Paul Cioran, Cătălin Voinea, Florin Ciobotaru, Marian Covaci, Andrei Ciornei, Daniel Tatu, Vasile Bîrlă; Alexandru Bughidău, Gheorghe Valentin, Ionuț Parlac.
FC Mărășești: Laurențiu Schitea – Remus Mitală, Georgian Dima, Cătălin Grama, Dragoș Lăbunț, Cătălin Gheorghiceanu, Bogdan Stratulat, Dănuț Docan, Florin Dascălu.
Duelul dintre spectaculoasele echipe ale Center Vet și FC Mărășești a fost decis de disputa fotbalistică dintre Remus Mitală de Mărășești și Marian Covaci de la Veterinari. Foarte tânărul fundaș al echipei de fotbal a CSM Focșani 2007 s-a dovedit în fiecare apariție la minifotbal ca un jucător cu o maturitate și siguranță  în joc impesionante, așa cum a fost și sâmbătă seara. Adversarul său direct, rafinatul tehnician Marian Covaci, foarte rapid și viclean în execuții a reușit foarte rar să-l depășească, și atunci fără folos! Cu siguranță că a fost o dispută între cele două echipe nu doar între doi jucători, însă cred că acolo a fost cheia întâlnirii, în condițiile în care conducătorul de joc al Center Vet, alt fotbalist cu mare tehnicitate și viziune a jocului, Paul Cioran, a stat pe margine. A fost o întâlnire cu dueluri pentru minge foarte tari, în care primul gol a fost înscris abia în minutul 28,30, de Cătălin Gheorghiceanu! În repriza a doua, Mărășeștiul a mai înscris de două ori și este a doua finalistă a Cupei Firmelor Vrâncene.
În numărul nostru de mâine vă vom spune ce s-a întâmplat în celelalte două sferturi și care este tabloul semifinalelor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?