Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Un focșănean a ajuns la Urgențe după ce a primit un bulgăre de zăpadă în ochi


Pentru personalul medical al Unității de Primire Urgențe Focșani, sfârșitul de săptămână a fost marcat de prezența mai multor pacienți agresați fizic. Unul dintre aceștia a avut nevoie de investigații oftalmologice, după ce a primit un bulgăre de zăpadă în ochi. „A.I., în vârstă de 27 de ani, din Focșani, contuzie ochi drept afirmativ, agresiune, bulgăre de gheață. Bilet de trimitere oftalmologie”, se precizează în buletinul de presă al Spitalului Județean Focșani.
    O altă persoană agresată fizic în ziua de sâmbătă este din comuna Vizantea și prezenta lovituri în zona capului și a regiunii lombare. „L.E., în vârstă de 35 de ani, din comuna Vizantea, policontuzionat prin agresiune, traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă contuză parietală stângă, contuzie toraco-lombară. Nu necesită internare”. Tot sâmbătă, un tânăr din satul Păulești, a ajuns rănit în zona feței și la mâna dreaptă. În cazul acestuia au fost recomandate investigații psihiatrice. „B.V., bărbat în vârstă de 28 de ani, din localitatea Păulești, traumatism cranio-facial prin agresiune, cu echimoză, escoriații degete III-IV mână dreaptă. Bilet de trimitere psihiatrie”.
    Și un adolescent din Focșani a ajuns bătut în weekend la UPU. Loviturile suferite de acesta în zona feței au impus internarea sa în secția de chirurgie infantilă. „C.A., persoană de sex masculin, în vârstă de 16 ani, din Focșani, traumatism cranio-facial prin agresiune. Internat chirurgie infantilă”.
    În noaptea de sâmbătă spre dumincă, un tânăr lovit în zona capului prin agresiune a fost adus la UPU, dar a refuzat să fie internat. „L.A.I., bărbat în vârstă de 28 de ani, traumatism cranio-cerebral închis prin agresiune. Refuză internarea”. O femeie din Suraia a fost internată la chirurgie. „A.A., femeie de 63 de ani, din localitatea Suraia, traumatism cranio-facial acut închis prin agresiune. Contuzie toracică. Internată chirurgie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?