Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO: Elevii Școlii nr. 3 Focșani au aflat că „Dăruind devii mai bun“


Acțiunea de voluntariat „Dăruind devii mai bun”, din cadrul programului SNAC, desfășurat în perioada 12 – 21 decembrie 2016, a mobilizat elevii din nouă clase ale Școlii Gimnaziale Nr. 3 Focșani, fiind implicate 17 cadre didactice.
Cei care s-au bucurat de darurile oferite au fost copiii de la Grădinița Ciușlea, un elev de la Școala „Ion Basgan” Focșani, elevii clasei a II-a B de la CSEI „Elena Doamna” Focșani, mamele și copiii din cadrul CIPSCF și CEZ din cadrul DGASPC Vrancea, familia Iencuț din satul Costișa, comuna Homocea.
Elevii clasei a III-a step-by-step au lucrat, împreună cu o clasă a V-a de la CSEI „Elena Doamna”, „Coronița de Crăciun” și au oferit dulciuri și jucării. La clasa I step-by-step de la Școala Gimnazială Nr. 3 Focșani au venit în vizită elevii de la clasa a X-a specială integrată CSEI „Elena Doamna” (din cadrul Liceului Tehnologic „Duiliu Zamfirescu” Odobești). Gazdele au oferit cadouri musafirilor de la Odobești alături de care au cântat colinde. Elevii clasei a II-a B au invitat o familie numeroasă din satul Boțârlău. Au cântat cu aceștia colinde și le-au oferit multe cadouri, pregătite cu drag de întreaga familie.
 Tuturor părinților, elevilor, profesorilor le mulțumim pentru inițiativă și colaborare și le dorim „Sărbători binecuvântate!”.

Școala nr.3 Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?