Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! VIDEO! Un biciclist OMORÂT la ieșirea din Golești, un Audi A6 cu CINCI studenți din Vrancea, implicat într-un accident grav la Buzău




Două accidente cumplite au avut loc în această seară. Un biciclist a fost omorât pe drumul european, la ieșirea din Golești spre Râmnicu Sărat. Cel mai probabil acesta a fost lovit de mai multe mașini pentru că în apropiere de locul accidentului sunt oprite trei autoturisme, iar trupul biciclistului este rupt în două.

La Buzău, o mașină Audi A6 cu cinci studenți vrânceni, care se îndreptau spre casă de sărbători, a fost implicat într-un grav accident. Din primele informații, se pare că o tânără a murit, iar alți patru tineri sunt răniți.
Vom reveni cu amănunte.

UPDATE!
observatorulbuzoian.ro scrie că o tânără de aproximativ 25 de ani a murit într-un accident rutier produs la intrarea în municipiul Buzău dinspre Ploiești. Tânăra se afla pe locul din dreapta al autoturismului condus de un elev al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina. Sursa citată scrie că mașina a intrat cu viteză într-un parapet al pasarelei care traversează calea ferată Buzău-Nehoiașu. În urma accidentului, parapetul a străpuns mașina prin partea dreaptă și a ieșit prin partea din spate tânăra decedând pe loc. Alte două tinere pasagere s-au ales cu răni ușoare și au fost transportate la spital, mai scrie observatorulbuzoian.ro.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău a confirmat pentru Monitorul de Vrancea că mașina este din Vrancea.



8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?