Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Poliţist ANCHETAT de procurori şi colegii de la ANTICORUPŢIE


Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea și polițiștii Serviciului Județean Anticorupție Vrancea fac verificări în cazul unui polițist, asupra căruia planează suspiciunea că ar fi luat mită. În acest sens, ar exista și o plângere, depusă de un participant la trafic. Surse din zona în care polițistul își desfășoară activitatea ne-au spus că au fost persoane, din rândul conducătorilor auto, care s-au plâns  inclusiv de atitudinea polițistului în cauză, care le-ar fi vorbit urât și i-ar fi înjurat. 
Subofițerul anchetat își desfășoară activitatea la un post de poliție din zona de munte a județului. Verificările în cazul său au început în urmă cu câteva săptămâni, iar în ultimele zile mai multe persoane au fost audiate la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Ieri, polițistul cu pricina se afla și el la sediul parchetului, cel mai probabil pentru a fi audiat. De asemenea, în cursul zilei de joi, anchetatorii au ridicat mai multe documente de la stațiile peco situate în comunele Bolotești, Vidra și Tulnici. 
Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, Ion Lefter, nu ne-a oferit niciun punct de vedere cu privire la informațiile care ne-au fost furnizate pe surse din zona în care își desfășoară polițistul activitatea, dar nici nu a negat că s-ar face verificări în acest caz. Ion Lefter ne-a spus că nu poate oferi informații cu privire la caz, întrucât verificările sunt în desfășurare.  
 Cazurile de acest gen sunt destul de rare pe raza județului nostru, cel puțin în ultimii ani. Mult mai dese sunt cazurile în care polițiștii își anunță superiorii că șoferi ori alte persoane au vrut să-i mituiască, în acest sens fiind organizate mai multe acțiuni de prindere în flagrant. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?