Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

GALERIE FOTO : Cadouri de Crăciun pentru copiii din Panciu


Primarul Iulian Nica a oferit ieri cadouri de Moș Crăciun copiilor din instituțiile de învățământ din orașul Panciu. Au primit pachete cu fructe, dulciuri și sucuri preșcolarii de la Grădinița 1, elevii claselor pregătitoare și cei din clasele I-VIII de la Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza”, precum și elevii de gimnaziu de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici”.
    Iulian Nica le-a urat copiilor și cadrelor didactice sărbători fericite și un An Nou 2017  încununat cu rezultate bune la învățătură. „Ca în fiecare an, continuăm tradiția de a le oferi copiilor din toate instituțiile de învățământ din orașul Panciu cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Și în 2016, Moș Crăciun a venit cu sacul plin, pentru că toți copiii au fost cuminți și au obținut note foarte bune. Tuturor, le urez un Crăciun liniștit și un Nou An fericit, alături de părinți, bunici și profesori!”, a declarat primarul Iulian Nica.
    În cursul zilei de astăzi, primarul Iulian Nica va merge cu daruri de Crăciun și la Grădinițele Crucea de Sus, Neicu, Satu-Nou și Dumbrava, la Asociația „Lumea lui Pinocchio”, precum și la copiii aflați în sistemul de ocrotire al DGASPC, respectiv cei de la Modulele de Tip Familial din orașul Panciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?