Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Un tânăr a înghițit un pumn de pastile. A fost trimis la psihiatrie


Mai mulți vrânceni au ajuns, la sfârșitul săptămânii trecute, la Unitatea de Primiri Urgențe. Printre aceștia s-a aflat și un tânăr de 34 de ani, din Câmpineanca, care a încercat să se sinucidă, înghițind un pumn de pastile. „G.L., bărbat de 34 de ani, din Câmpineanca, ingestie voluntară în scop suicid, 20 de tablete. Bilet de trimitere psihiatrie”.
De asemenea, au mai ajuns la UPU și victime ale accidentelor rutiere sau ale agresiunilor fizice. Astfel, patru bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale, doi dintre ei fiind accidentați și ceilalți doi bătuți, după cum se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean de Urgență. „«P.C., bărbat din Focșani, plăgă contuză buză inferioară prin agresiune. Pacientul nu este internat». «S.L., bărbat de 21 de ani din comuna Dumbrăveni, policontuzionat prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut închis, traumatism coloană cervico-dorso-lombară, traumatism toracic, contuzie cot și antebraț. Internat ortopedie». «B.G., bărbat de 54 de ani din Câmpineanca, traumatism cranio-cerebral închis minor și contuzie umăr drept prin accident rutier. Refuză internarea». «C.G., 41 de ani, policontuzionat prin agresiune, contuzie toraco-abdominală, contuzie umăr drept»”.
Și trei femei, dintre care două din Focșani și una din Sihlea, au ajuns la spital după ce au fost bătute. „«C.V., femeie de 58 de ani din Focșani, traumatism cranio-cerebral prin agresiune cu hematom epicranian occipital, contuzie braț stâng. Refuză internarea». «P.A., femeie de 59 de ani din Sihlea, contuzie hemitorace stâng și mână stângă prin agresiune». «A.M., femeie de 53 de ani din Focșani, traumatism cranio-facial prin agresiune, traumatism piramidă nazală cu escoriație locală. Refuză internarea»”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?