Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Angajaţii spitalelor pot participa la un curs de management al calităţii


   Fiecare spital va avea, în anii următori, câte un compartiment de management al calității. Această structură va fi în subordinea managerului unității și va derula activități specifice referitoare la managementul calității. Compartimentul va fi format din medici, juriști, economiști, dar și din alte categorii de personal utile în derularea activităților specifice managementului calității.
   Cei care vor dori să lucreze în cadrul compartimentului de management al calității pot participa, luna aceasta, la un curs organizat de Åžcoala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar. Spre sfârșitul acestei luni, va avea loc cursul „Managementul Calității în spitale”, care are drept  scop pregătirea teoretică și practică a personalului care va lucra în cadrul structurii de management a calității serviciilor medicale din cadrul spitalelor. Cursul va avea o durată de 15 zile și va cuprinde aspecte privitoare la sistemul de management al calității, misiunea, viziunea, scopul și obiectivele spitalului, politici în domeniul calității serviciilor de sănătate în spital, principiile îmbunătățirii calității, instrumente de asigurare a calității și de evaluare a serviciilor oferite, indicatori de calitate și performanță ai spitalelor, evaluarea calității.
   La sfârșitul cursului se va susține examenul de absolvire al acestuia, iar participanții vor primi din partea Åžcolii Naționale de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar un certificat de absolvire a cursului. Taxa de înscriere este de 1.057 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?