Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO : Baschet U 14 – Focșănenii au jucat încântător!


Echipe
CSM 2007 LPS Focșani: Clipa, Miron, Dima, Cioruță, D. Cristea, Antonescu, Stanciu, Bratosin, Duță, Andrieș, R. Cristea, Brumaru.
CSȘ 1 Constanța: Nica, Voivozeanu, Măndescu, Popa, Buzatu, Trentea, Mihai, Telehoi, Mocanu, Niculae   

Formația antrenată de Petruț Mihai și Mircea Petrișor a jucat încântător sâmbătă în meciul cu CSȘ 1 Constanța din etapa a 9-a a Campionatului Național de Baschet U 14. În partida din Sala Polivalentă, Denis Miron și colegii săi au făcut reușit un joc excepțional, depășindu-și adversarii, a doua formație din grupa a treia a campionatului, la o diferență impresionantă: 46 de puncte!
Întâlnirea dintre primele două clasate din grupă era de așteptat, în mod teoretic, cel puțin, să fie  echilibrată, mai cu seamă că la Constanța, în tur, gazdele câștigaseră la mare luptă. Este adevărat că victoria constănțenilor fusese obținută în condițiile în care o parte a publicului pusese o mare presiune pe jucătorii oaspeți. Cred că diferența de scor dintre cele două combatante a fost dată de diferența de valoare din acest moment dintre cele două echipe, nu de dorința de revanșă a focșănenilor! Elevii profesorilor Petruț Mihai și Mircea Petrișor arată un potențial impresionant și dacă își vor urma drumul, vor reuși performanțe deosebite și individual și ca echipă!
Meciul a fost foarte simplu pentru focșăneni! Au câștigat primul sfert cu 24-18, iar scorul nu anunța evoluția ulterioară a meciului! Schimbarea garniturilor în sfertul al doilea a adus un scor rar întâlnit între echipe considerate a fi de același calibru: 16-4! Dar posibilitatea de a folosi pe oricare dintre jucători în sferturile ulterioare a adus un scor și mai spectaculos în sfertul al treilea: 25-3! Pe teren a fost o singură formație, cea a gazdelor, care a făcut tot ce a indicat profesorul Petruț Mihai, mereu în priză, cerând mereu mai mult de la jucătorii focșăneni! Ultimul sfert nu mai putea schimba nimic și antrenorii ambelor echipe au folosit și jucătorii care evoluaseră mai puțin până atunci. Scor, 20-14, în sfert și 85-39, final  în aplauzele spectatorilor care încep sa facă și la baschet galerie ca la handbal!
Sâmbăta viitoare, în ultimul joc al returului fazei de calificare, CSM 2007 LPS Focșani va juca, tot în Polivalentă, cu CSS Tîrgoviște, echipa de pe locul al patrulea în grupă.    

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?