Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Handbal junioare 3 – Fetele Focșaniului merg din nou la turneu la Galați!


Handbalistele junioare 3 ale LPS Focșani vor juca, vineri, 9 decembrie și sâmbătă, 10 decembrie, în al doilea turneu al Campionatului Național. Turneul va avea loc la Galați, în Sala Siderurgistul, fiind organizat de formațiile gălățene din serie. Fetele antrenate de profesoarele Doina Ene și Loredana Pavel vor juca vineri, cu CS Hart Galați iar sâmbătă, cu CS United Galați. Ambele formații gazdă se află pe poziții superioare în clasament focșănencelor și sunt adversare redutabile!
Așa cum arată economia seriei și a jocurilor din al doilea turneu de sală, LPS Focșani nu are motive să-și facă griji pentru menținerea pe locul al patrulea, care permite accesul în turneul semifinal. Cu siguranță, însă, că handbalistele focșănene vor juca la cel mai bun nivel al lor pentru a arăta că înfrângerile suferite în fața gălățencelor în meciurile anterioare nu reflectă adevăratul raport valoric dintre ele și adversare! 
În clasament conduce CS Danudius Galați, cu 20 de puncte, urmată de CS United Galați, cu 17 puncte, CSH Art Galați, cu 14 puncte, LPS Focșani, cu 12 puncte, CS OK Sport Onești, cu 7 puncte și CSS Galați, cu 1 punct!
În jocurile de handbal juniori se acordă două puncte pentru victorie, un punct pentru scor egal și sunt acordate bonusuri pentru respectarea cerințelor de talie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?