Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Dosare penale pentru doi șoferi beți, care au condus aceeași mașină. Unul dintre ei a provocat un accident


Un șofer din Focșani, în vârstă de 30 de ani, a acroșat o mașină care circula regulamentar pe strada Aleea Echității din municipiu. Polițiștii spun că, în urma verificărilor efectuate, au descoperit că acesta nu avea permis de conducere și mirosea puternic a alcool. El a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,84 mg/l.
Oamenii legii au aflat de la martori că în urma producerii evenimentului rutier, la volan s-ar fi urcat un alt bărbat, de 25 de ani, care ar fi demarat în trombă. Polițiștii l-au identificat și pe cel de-al doilea șofer, ocazie cu care au constatat că acesta are permis, dar în momentul în care a urcat la volan, după producerea accidentului, și el se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cei doi s-au ales cu dosare penale.
„La data de 3 decembrie a.c., ora 11.30, pe str. Aleea Echității din municipiul Focșani, un bărbat de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere și având o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. Din declarațiile martorilor, după momentul producerii accidentului, la volanul autoturismului s-a urcat un tânăr de 25 ani, din municipiul Focșani, care și-a continuat deplasarea către locuința sa. După ce acesta a fost identificat, a fost testat cu aparatul  etilotest, aparatul indicând o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din acest motiv a fost condus la Spitalul Militar Focșani, unde i s-a recoltat o probă biologică în vederea determinării alcoolemiei. Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a mai stabilit faptul că acesta a încredințat autoturismul bărbatului de 30 de ani, pentru a fi condus pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au transmis oamenii legii prin intermediul unui comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?